Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit esznek a 14-15 éves csajok a 40 kilós, emós, meleg kinézetű "fiúkon"?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom, nem tudom ezt megérteni. Van egy lány, aki eléggé bejön, de egy ilyen okádékkal van már egy éve. Úgy néz ki a gyerek, mintha ráfostak volna a fejére! És a csaj odavan érte! Engem persze észre se venne, pedig sokak szerint férfias kinézetű, jóképű, jó humorú srác vagyok.
2009. jún. 28. 19:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%

Te kis 14 éves szánalomsz*r emo, húzz a vérbe, kérj apucikádtól egy húszast, és nyugtasd meg egy kis shoppingolással a feldúlt lelkedet. Az összes műproblémás b*zi emo""fiút"", és a hozzájuk tartozó okádék lányt szájbanyomnám egy vaslapáttal, aztán bőghetnének. Akkora gondjaitok vannak, hogy csak na, brühühü, a New Yorkerben már nincsenek halálfejes cuccok...

TE vagy a szánalmas, és szerintem húzz innen... Menj csicsikálni, 14 éves kis nyomoronc :)

Amúgy nem tudom, 15 évesen jöttem össze a barátommal, aki pont ezeknek az ellentéte, rá se tudnék nézni ezekre a nyikhajokra...

2009. jún. 28. 20:15
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem vannak olyan emo fiúk is, akik jól néznek ki. De igen, vannak olyanok is, akik már túlzásba viszik, és eléggé elbuzulnak.:D Amúgy az nem lehet, hogy a belső értékek miatt van vele már egy éve?:/
2009. jún. 28. 20:22
 13/23 anonim ***** válasza:

Nah, én 15 éves vagyok, lány.

Az emoról azt tartom, h nincs, mármint abban a formában, mint manapság. Én is érzelmes vok, úgy értem érzékeny lelkületű, romantikus típus. Aki meg vagdossa az ereit az nem emo, hanem klinikai eset, depressziós, és forduljon orvoshoz.:D Aki szerint ez meg divat az csináltason(egy jobb) szemüveget, és azzal nézzen tükörbe!:D

Am van a sulinkban egy biszex srác és édes. Festeti a haját, hát láttál már japánokat? Ott sokaknak festett a haja. És h vékony valaki, arról nem tehet. Mert aki nem festeti a haját az csak szimplán vékony, vagy gyesza, de aki igen, az már emo.Ez röhej.XD

Jah és a körleveles írta, hogy a lányok az ún. boys love-ra buknak. (Jó, a mangákban, animékben téll helyesek.:P)De ti meg a csináljuk 3asbannal jöttök, meg felizgultok, ha Private Spiceon leszbiket láttok, szal mindenkinek a teste diktálja, h mire izgul.

2009. jún. 28. 20:23
 14/23 anonim ***** válasza:
49%

Megmondom nektek, hogy mit!

Azt, hogy általában nem olyan orbitálisan bunkók, mint azoknak minimum a fele, akik leszólják őket. Gondolom, hogy ti még nem hallottátok azt a mondást, hogy akinek nem tetszik, ne nézzen oda.

Akinek bejön ez a stílus, az feltehetőleg jól érzi magát vasalt hajjal, csőnaciban, testhezálló pólóban, és valószínűleg nem fogja csak a ti kedvetekért megváltoztatni a küllemét vagy jellemét. Egyébként általában az irányzat képviselői érzékenyebbek, és van akinek ez ragadja meg a fantáziáját.

Az, hogy kinek milyen a lelke, gondolkodása, az már teljesen változó, ezt tapasztalatból mondom. Attól még, hogy valaki emós, nem feltétlenül homo- vagy biszexuális, ami ellenére ugyan úgy lehetne rendes, tisztességes ember.

Akinek tetszenek az emós srácok, azokkal úgysem tudsz mit mit csinálni, neked nem tetszik ez a stílus--> nem lesz emós barátnőd. Ennyi. Mélységesen egyetértek az előttem szólóval. (20:23)

Egyébként nem szép tőled, hogy szét akarod rombolni annak a lánynak az egyéves, boldog kapcsolatát, csak hogy veled randizzon. Ebből következik, hogy nem ismered rendesen, csak "bejön neked," amiért nem érdemes tönkretenni két ember boldogságát is. Egyébként ha igazán szeretnéd, akkor meg nem nekem kéne itt győzködni téged, hogy hagyd békén, hanem magadtól azt az utat választanád, mert a boldogságát akarnád.

2009. jún. 28. 20:42
 15/23 anonim ***** válasza:
77%

Ja, amúgy srácok mintha az jobb lenne, hogy ti műmellű, műmindenű leszbikusságot megjátszó puncikra izgultok... Pf...

Nincs jogotok leszólni őket, mért zavar benneteket? Akkor ne akarjatok "emo-lányokkal" járni (úgyis undorítónak tartjátok őket nem?:P), és máris meg van oldva a problémátok. Amúgy még mielőtt leszólnátok, nem vagy 14 éves és nem vagyok emo meg semmi ilyesmi sem. Csak ez a véleményem. Legalább ők nem bántanak másokat, nem úgy, mint a tizenéves, állandóan kondiban lógó, zselézett fejű, beszólogatós, kötekedős diszkópatkányok. Na ezek az undorítóak, főleg, mert másoknak ártanak. Mért fáj nektek, ha valaki így néz ki? Szerintem soha nem kötöttek belétek, nem bántottak titeket. És arról senki sem tehet, hogy vékony vagy kisfiúsabb testalkatú, ahogy arról sem, ha van egy kis puha pocija.

Kérdező, mért olyan nehéz elfogadni, hogy más kell neki? Nem jössz be neki, ennyi, így jártál. Majd bejössz másnak.

2009. jún. 28. 20:47
 16/23 anonim ***** válasza:
90%

20:47! Én sem bántok senkit. Tisztában vagyok vele, hogy az emosok is emberek, érzéseik vannak, mint a többi embernek. Azt írod érzékenyek. Mi is azok vagyunk, de tudod sajnos ebben a világban igenis ki kell állni, keménynek kell lenni, és néha benne van a pakliban, hogy megbántjuk a másik embert. Azt sem vonom kétségbe, hogy egy 14éves gyereknek, aki emos több élet tapasztalata van, mint pl. egy 25éves felnőttnek, mert az élet sokféle lehet. De amikor 14éves emos gyerek, aki megkap mindent, jó sora van, a szülei megadnak neki mindent érzelmileg és anyagilag, jó haverjai vannak, de sajnáltatja magát, hogy "Jajj, de sz@r életem van, öngyilkos akarok lenni, mert engem mindenki utál, főleg a szüleim és én is utálom őket" na ebből van mindenkinek elege, hogy másnak mindenért meg kell gürizni, legyen szó felnőttről vagy gyerekről, mégsem gondol az öngyilkosságra, hanem próbálja megoldani a problémáit. Remélem értettél, és nem fikának írtam.

Első

2009. jún. 28. 21:28
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de én sehová nem írtam olyat, hogy érzékenyek. Én egyáltalán nem is erről írtam. Hanem arról, hogy lehet szúrják a szemed, de nem bántottak se téged, se mást. Inkább azokat kéne leköpdösni meg lenézni, akik másokat aláznak meg vernek agyon, más életét teszik tönkre. Csak erre próbáltam rávilágítani, nem arra, amit te írtál.
2009. jún. 28. 21:36
 18/23 anonim ***** válasza:
bocs tényleg nem, összeolvastam előtted lévőével
2009. jún. 28. 22:14
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem gond, amúgy igazad van szerintem is ebben, amit most írtál, csak szerintem ez a másik dolog fontosabb:S
2009. jún. 28. 22:23
 20/23 anonim ***** válasza:
33%

16 vagyok, lány, és gyűlölöm magam, hogy ebben a "generációban" vagyok.. Idiótábbnál idiótább dolgokat, trendeket találnak ki és hülyézik az idősebbeket, akik nem értik, hogy hova fajul ez a világ.

Na mindegy, kérdésre visszatérve: azt eszik, hogy 23235 lány jóképűnek tartja, mert van 24501 ismerőse, amiből kb ha 26-ot ismer akkor túloztam, illetve suliban szenvednek utána pedig egész nap b.sszák a rezet a plázákban. Szerintem egyfajta legjobb barátot vélnek felfedezni az ilyen pasikban.

Hál' istennek én ehhez hasonlítva magam, régimódi lány vagyok, illetve érettebb mint a korombeliek. Nekem a legtöbb barátom/haverom az 21-28 éves. Velük jól eltudok beszélgetni bármikor bármiről és megértenek, nem úgy mint a mostani "fiatalság"

2009. jún. 28. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!