Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatnám meg, hogy meleg-e a 20 éves párom?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán kezdeményez, megcsalni tuti nem csal meg (félénk és szótlan ember), és már nem tudom mire gondoljak! 5 éve vagyunk együtt és 2 éve lakunk egymással. Egyre ritkábban akarja.
Ő 20/F én 22/N
2011. jún. 18. 12:51
1/12 anonim válasza:
lehet h fáradt és azért nincs kedve hozzá,vagy már kicsit ellaposodott a kapcsolatotok...de ez még nem azt jelenti h meleg!!veled van már 5éve szal csak nem meleg..
2/12 anonim válasza:
Ha egy kpoasz 2ajtós szekrény kísérgeti majd ide-oda, őmeg rózsaszin kivágott pólókban jár, majd akkor ráfoghatod hogy b.u.z.i. (A meleg az egy hőmérsékleti állapot -.-)
3/12 anonim válasza:
már kevésbé játszanak a hormonok, ennyi.
4/12 A kérdező kommentje:
De ennyire nem lehet fáradt!! Minden hétvégéje szabad! Korán fekszik, későn kel akkor is, hogy este legyen ereje a szexhez, de aztán már megen eljön a este 8 fél 9 és fáradt... És nem hajlandó megoldást találni rá, én nemtom mit csináljak. Ebben az évben 3x akarta... Ne haragudjon a világ, de egy egészséges 20 éves szerintem legalább heti egyet akar, mégha fáradt is...
2011. jún. 18. 13:06
5/12 anonim válasza:
hogy a fenébe lenne meleg???1 meleg nem fekszik le nőkkel még ritkán se, ez nem világos? maximum bi lehet.
6/12 anonim válasza:
Hogy a rákba lenne homár ha veled van?
vagy transzi vagy?:O
7/12 anonim válasza:
Én legalább heti 3-ban benne lennék. Viszont ha páromat nem kívánom...
35/F
8/12 anonim válasza:
áááhhh akk sem lehet az!!max kérdezz rá humorosan...és akk meglátod a reakcióját
9/12 anonim válasza:
Esetleg már nem kíván mint nőt annyira??Fiatalabbra vágyik??
10/12 anonim válasza:
Női logika.
Már egyből b.zi. Arra nem gondoltál, hogy esetleg benned van a hiba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!