Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek csinálja mindig ezt?

Figyelt kérdés
Az exbarátnőm állandóan féltékennyé tesz és idegel. Közbe van barátja persze... de mikor írok neki elég kedves meg stb. de aztán elsüt egy-két olyan beszólást ami nekem nagyon nem esik jól és felcszes vele. Mikor jártunk tudta a gyengémet, hogy elég féltékeny típus vagyok, persze túlzásba sosem estem nem zavarta. Gondoltam msot kicseszek vele! Nem fogok beszélni vele egy ideig! Ez mennyire lenne hatásos nem lehetséges, hogy mégiscsak érdeklem és azért idegesít fel mindig? Sokat bókol emellett!
2009. jún. 28. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért érdekel egyáltalán? Neked jó, hogy szórakozik veled? Hagyd a fenébe és keress más lányokat. Az majd őt fogja idegesíteni.
2009. jún. 28. 17:28
 2/4 A kérdező kommentje:
én még szeretem az a helyzet. ezt is gondolja szerintem.
2009. jún. 28. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ez az, hogy tudja, és gondolom tetszik neki hogy húzhatja az agyad...
2009. jún. 28. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyd ott. Nem érdemes kezdeni olyan lánnyal, akinek van barátja, mégis az exével szórakozik.
2009. jún. 28. 19:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!