Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyik napról a másikra ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik napról a másikra ki lehet szeretni valakiből? Vagy ez minek a jele?

Figyelt kérdés

Olyan fura érzéseim vannak.Egyik nap azt érzem,hogy nagyon szeretem,mindennél jobban,másnap meg semmi kedvem hozzá. Vagyis összeveszünk kicsit,vagy nem értünk egyet és hirtelen mindentől elmegy a kedvem,nincs hangulatom,türelmem semmihez és olyankor azt érzem,hogy nem is akarom látni,egyedül akarok lenni.De ha belegondolok,akkor senki mással nem tudnék összejönni.Semmit sem tudnék.. Inkább maradnék egyedül.

Miért vannak ilyen érzéseim?Ez normális?

(lány vagyok ; fél éve vagyunk együtt)

2012. máj. 22. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed magad jól vele akkor nem kell eröltetni vagy társfüggésed van mert azt hiszed nem találsz nála jobbat ami hülyeség hisz biztosan találsz olyat akivel kevesebbet veszekszel és szivesebben vagy együtt, vagy néha tényleg sok neked ö lehet hogy tul sokat vagytok együtt és besokalsz vele
2012. máj. 22. 13:41
 2/7 A kérdező kommentje:
De jól érzem magam vele,csak tényleg nagyon sokat vagyunk együtt.Osztálytársak vagyunk,szóval minden nap találkozunk,sőt még délutánonként is néha.Hétvégén meg mindhárom nap..
2012. máj. 22. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a nagyon tipikus női hiszti, nem tudod értékelni milyen jó dolgod van. Erről érdemes mielőbb leszokni.
2012. máj. 22. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor megértem hogy ö sok neked ha nagyon sokat vagytok együtt az néha már tényleg elég zavaró, legyél a barátnöiddel tartsatok csajos estét vagy akármit és mond neki hogy kicsit szükséged van erre. Vagy mond neki hogy néha kell egy kis egyedüllét is én sem birnám ha párom állandoan a nyakamban logna éjjel nappal velem lenne szeretem meg minden de mindenkinek kell egy kis kikapcsolodás
2012. máj. 22. 13:49
 5/7 A kérdező kommentje:
amióta együtt vagyunk,teljesen elhanyagoltam a barátnőimet.majdnem semmit sem vagyok velük.. arra sem emlékszem,mikor beszélgettem egy nagyon jót valakivel.
2012. máj. 22. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogy menstruálsz. Hogy hirtelen elkezdtél beszélgetni egy másik alfa-hímmel. Hogy fáradt vagy. Hogy kezdesz kiégni. Hogy a barátod túl jó hozzád (koztudott, hogy ilyenkor a csajok ráunnak). Hogy csak azért vagy vele, mert más nincs. Hogy túl sokat vagytok egyutt. Hogy el kéne mélyíteni a kapcsolatot (leulni beszélgetni, elmenni egyutt kirándulni, egyutt valami új dolgot kipróbálni).
2012. máj. 24. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Fú velem is dettó ugyanez volt, a barátnőm azon akadt ki végül, hogy suliban is együtt voltunk, meg utána is meg hétvégén is. Tudniillik egy osztályba jártunk és szinte egymás mellett laktunk. több hónapig ment nála a huzavona és végül nagyon csúnya vége lett. szóval ha nem akarod többé a másikat azt döntsd el magadban és közöld vele. de mindenképp legyél tisztességes, és ne olyan kis ribanc, aki majd csak akkor hagyja ott a barátját, mikor talált egy másik pasit.
2012. máj. 24. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!