Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet valakiből szeretni csak azért mert bunkó?
Te hány éves vagy?
Csak mert én óvodában húztam annyk a lánynak a haját,akibe szerelmes voltam...
A bunkó embereket nagyon hamar meg lehet utálni, vagy legalább is kerülni. Nekem volt egy nagyon jó haverom, akibe bele is szerettem, de róla tudni kell, hogy mindenkivel bunkó, akit nem kedvel. Elkezdett hozzám közeledni az egyik barátja, erre a srác teljesen kifordult önmagából, és folyamatosan bántott, beszólogatott, lekezelő és bunkó volt velem. Még ha csak féltékenségből is csinálta, nem tudott érdekelni... annyira paraszt lett, hogy egyszerűen nem lehetett őt elviselni.
Nagyjából 1,5 hónapig bírtam, utána gyakorlatilag annyira megundorodtam tőle és a viselkedésétől, hogy szinte minden kapcsolatot megszakítottam vele, és amennyire csak lehet, kerülöm őt. Azóta konkrétan éppcsak köszönőviszonyban vagyunk egymással.
Szóval IGEN, simán ki lehet szeretni valakiből, aki bunkó veled és beszólogat vagy szavakkal, tettekkel bánt.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!