Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt tényleg ki lehet szeretni valakiből? Főleg fiatalbb korban.
Ha nagyon megbántunk valakit, és utána már nem érezzük a szerelmet. Nem hiányzik. Valami eltörik.
Ha igen, akkor később van esély az újrakezdésre? Arra, hogy visszaszerezzük a párunkat?
(Előtte nagy volt a szerelem mindkét fél részéről egyaránt. )
Értem. :S
Mikor szakítottak? Közös döntés volt?
Már nem szereted a lányt?
A vonzalom is elmúlt?
Bocsánat a kérdésekért, csak tudni szeretném.
Köszönöm.
Ömm... pár hónapja szakítottunk, szülinapom előtt pár nappal, április eleje környékén.
Nem volt közös döntés, de végülis mindketten beleegyeztünk.
Még mindig szeretem de mindig azt mondtam, hogy ma már csak a szerelem kevés egy kapcsolathoz. Többnek kell ott lennie mint szerelem.
Vonzalom. Hát nem is tudom. Nem mondom hogy nem jönnék vele össze, de úgy tűnik úgy döntött, hogy inkább kerül engem, aminek végülis örülök, mert így nem áll fenn a kockázat, hogy megint összejövünk és szétmegyünk.
Semmi baj, nyugodtan kérdezz :)
Szóval ha jól értelmezem, első válaszoló, Te szakítottál a lánnyal. Nem is hiányzik?
Ha újra próbálkozna, belemennél a kapcsolatba?
Ill. nincs tipped, hogyan szerezhetném vissza a volt barátomat?
Nála emiatt valami elmúlt. A vonzalom még megvolt. Februárban szakított velem.
Köszönöm a válaszokat! :)
Köszönöm.
Igen, sajnos mindenhez 2 ember kell.
Megpróbálnám újra, de nem tudom, hogy kezdjem. Először írjak neki egy levelet?
Min vesztetek össze? Szerintem attól is függ, mennyire bántottad meg, és hogy főleg mivel. Van, hogy nekem is rosszul esik valami, amit a párom mond vagy tesz, de mi mindig meg tudjuk beszélni, és sose tudtam rá 2 óránál tovább haragudni.
Szerintem érdemes lenne leülnöd a kedveseddel és ha te voltál a hibás, kérj tőle bocsánatot. Mondd, hogy megbántad, és a jövőben figyelni fogsz rá, hogy többé ne okozz neki fájdalmat. Ígérd meg, hogy máskor nem fordul elő ilyesmi, és mondd el neki, hogy szereted. Ha a párod csak egy kicsit is szeret még, akkor erre nem fog tudni nemet mondani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!