Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakiből ki szeretni?
Ha soha nem találkozol vele, csak fájni fog, és hiányozni. Én sem látom túl gyakran a barátomat, ő nem bírja, és szakítani akar. Pedig csak szinte megoldhatatlan hogy együtt legyünk. na mindegy.
Egyszer szerettem nagyon valakit, és el akartam felejteni. Megpróbáltam valaki ,,másba beleszeretni", de szépen besültem. Azóta is azzal vagyok, akit igazán szeretek:)
Egyébként szerintem attól függ, hogy mi okból szeretnél valakit elfelejteni.
,,Valakit megismerni egy perc is elég, de valakit elfelejteni egy élet is kevés..."
utolsó: pont ma néztem meg a Harry Potter és a Titkok kamráját :D
a kérdésre a válaszom: próbálj meg kevesebbet találkozni vele, és többet eljárni más barátaiddal bulizni, csajozni.
Az nem segít, ha soha többet nem találkozol vele. Vagyis pár hónap után segít, de addig a kínok kínját élnéd át.
Remélem sikerrel jársz.
Soha többet nem találkozni vele? 22 évesen nagyon szerelmes voltam egy srácba. A dolgok nem alakultak pozitívan, így elmenekültem külföldre egy évre. Mikor hazajöttem más ember voltam, de őt még mindig szerettem.
A sors útjai viszont kifürkészhetetlenek... A férjem az ő egyik legjobb barátja, tehát elég sokat találkozok vele.
A távolság szerintem nem jó megoldás, de ha megtalálod azt, akit neked rendelt az ég, akkor élhet akár a szomszédodban is az, akit egykor "csak" szerettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!