Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Ha Valaki 8 Hónapig 3 hülyeséget csinál és azt mondja h A legutolsó esélyt kéri és megváltozik. Lehet neki hinni?
Igen ezek nem olyan nagy dolgok valóban hogy most ezen kellen h kattogjak de tudod nekem nem mind1.
Szeretem de ilyen emberrel nem szeretnék 1ütt lenni, ha valóban nem tisztázza magát.
Én segítek neki, de 1x már kidobtam ez miatt... Elmentem vele dokihoz is, mert idegrendszeri problémái is vannak. Csak az én idegrendszerem sincs kőből.
Ami hozzátartozik, h nehéz családi helyzete van (elvált szülök...egyéb) és 20 éves. Talán ezért csinál ilyen dolgokat?
Nagyon nehéz ez .... :|
Lehet valaki hülye én ezt aláírom.... De már 3adjára???
Közbe meg imád, és én vagyok a mindene, meg egyéb... Tehááát nem tudom hova tenni a dolgot soxor:SSS
És am igen. Magában tesz kárt folyamatosan. Engem sosem bántott, sosem tett nekem rosszat.
Csak én a magában való kárt tevést is nehezen viselem. Vagy bennem van a baj???
Hogy tulzottan felfújom a dolgot??
De aki ien miatt már a mentő vitte el... Akkor nem biztos h felfújom, mert igenis szeretem és féltem.
De nem foghatom minden percbe a kezét... H ne tedd:|
Hát H Őszinte legyek már 2 hete nem vagyunk 1ütt... Kidobtam, a gyűrűt is visszaadtam (eljegyzési) és most vagyok ott h talán adnék neki 1 esélyt még leges legutoljára.
De bevallom, nekem is nagyon nehezen megy. :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!