Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon a barátom fejére nőttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon a barátom fejére nőttem?

Figyelt kérdés
Tehát. 3 hónapja vagyunk együtt, sok szenvedés árán de összejöttünk :) Felvetettem neki a témát,hogy úgy érzem, nekem többet jelent ez a kapcsolat, mint neki. Többször mondom,hogy szeretlek és az ehhez hasonló dolgok. Amikor ezt elmondtam neki,változtatott is, és ő is mindig mondja,mikor együtt vagyunk. Egyik este viszont elkezdtünk a kapcsolatunkról beszélgetni. Minden sms-ben leírtam,hogy nagyon szeretem,szerelmes lettem belé,és hogy mennyire jól érzem vele magam. Ő egyik sms-ében sem írta ezt le, inkább arról beszélt,hogy ne legyek féltékeny más lányokra, vagy mindig alátámasztotta amit mondtam. Önálló, saját gondolata,hogy jól érzi magát velem, nem igazán volt. Aztán rászóltam,hogy úgy érzem, kicsit kibújik a téma alól. Akkor azt mondta, nem direkt, és ő is jól érzi magát velem. De ezt kicsit műnek éreztem ... És,hogy neki már kicsit sok,hogy ennyire szeretem. Mit kellene tennem,hogy érezze,hogy harcolnia kell értem attól független,hogy már megkapott és ne érezze úgy,hogy ő akármit csinálhat,hisz szerelmes vagyok belé?! :)

2012. máj. 22. 08:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap még nagyon kevés idő ahhoz, hogy ennyire stabil érzelmeket várj valakitől. Nem egyformák az emberek, lehet, hogy neki több idő kell a kötődés kialakulásához, vagy nem tudja kimutatni úgy, ahogy te. Férfiaknál gyakori. De az is lehet, hogy nem ég olyan hőfokon mint te, egyszerűen nem annyira szerelmes, és lehet, hogy soha nem is lesz beléd annyira mint te belé... Ezek mind benne vannak sajnos a pakliban. Türelem, ha így folytatod esélyt sem adsz, hogy igazán megszeressen, és elveszíted, mielőtt megkaptad volna. Ne ömlengj annyit, vegyél vissza. Én nő vagyok, de még engem is "megijesztett" amikor valaki nagyon bombázott a szerelmével, pedig igazán bírom, és igénylem a rajongást.:)
2012. máj. 22. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

én is voltam így a barátommal,hogy mindig mondtam,meg írtam neki ,hogy szeretem őt meg ilyesmik,de ez egy férfi számára egy idő után idegesítő tud lenni,ők nem olyan érzelgősek,mint mi nők,de attól még szeretnek.nálunk az,hogy állandóan féltékeny voltam és nyaggattam azzal,hogy ő szeret-e mert ugye nem sokat mondta majdnem szakításhoz vezetett,mert elege lett belőle.de aztán megértettem őt és már 27 hónapja vagyunk együtt egy harmonikus boldog kapcsolatban.

attól mert ő kevesebbet mondja,hogy szeret még szeret,nem a szavak számítanak igazán,hanem az,hogy mit tesz a kapcsolatért.figyelmes veled,milyen mikor együtt vagytok stb.ezt egy nő érzi,hogy boldog vele egy férfi,azt is érzi,hogy szerelmes-e.

és igaza van ne legyél féltékeny más lányokra,legyen önbizalmad tudd,hogy ennek a srcának te kellesz,ha meg mégis van olyan lány akiért elhagy nem ő volt az igazi.de szurkolok ,hogy minden rendben legyen:)

2012. máj. 22. 09:01
 3/8 anonim ***** válasza:
3 hónap nem biztos hogy elég neki hogy fülig beléd szeressen. Ehhez idő kell. Ne siettesd, és ne erőltesd hogy minden egyes alkalommal azt mondja hogy szeretlek..... És a válaszodra válaszolva igen a fejére nőttél. Ha így folytatod ennek szakítás lesz a vége.
2012. máj. 22. 09:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat, értem mire gondoltok :) Akkor most hogyan vegyek vissza magamból? Ne mondogassam neki,hogy szeretem és a többi? Mire figyeljek oda? :) Egyébként én is érzem már,hogy kicsit sok vagyok.
2012. máj. 22. 09:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem tárulkoznék ki ennyire, mert akkor nem leszel olyan érdekes számára. Érdemes titokzatosnak maradni egy picit. Vedd azt is figyelembe, hogy ő férfi. A férfiak nem szeretnek mindig érzelgősködni. Attól még szerethet, hogy nem köti 10 percenként az orrodra. Inkább a viselkedését figyeld, hogy törődik-e veled, van-e kedve találkozni, vagy lemondja a randikat, vagy ilysemi. Amúgy ha túl gyakra zaklatod ezzel, lehet, hogy meg fogja unni egy idő után. Persze nem kell naivnak se lenni... Idővel úgyis ki fog derülni, hogy szeret, vagy sem. Vigyeld a viselkedését.
2012. máj. 22. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Mond neki nyugodtan hogy szereted, de ne olyan sűrűn, csak akkor mikor már tényleg nem bírod magadban tartani. Várd meg míg készen áll arra hogy ő is azt mondja neked hogy szereted. Ja. és ne féltékenykedj, csak akkor ha tudsz rá kézzel fogható bizonyítékot.
2012. máj. 22. 09:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem! :) Majd megpróbálok változtatni a dolgokon, egyébként elég túlreagálós vagyok, de nem szeretném elveszíteni ..
2012. máj. 22. 09:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Adott esetben vonzhat egy férfit az is, ha nagyon oda vagy érte, azért nem kell teljesen elrejtened az érzelmeidet, csak viszont nem kell ezt az intenzitást megkövetelni. És rajongani anélkül is lehet, hogy megfojtanád vele. Az pedig nagyon jó, hogy belátod a saját hibáidat, mert így könnyebb lesz megoldani mindent kettőtök között. És igen, nem könnyű a férfiaknak megfelelni, valóban titokzatosnak kell maradni, de úgy, hogy közben azt is érezze, hogy rajongsz érte:) Se az nem kell neki, amit tálcán kínálnak, se az a nő, aki nem erősíti meg folyton páratlan férfiasságában:):)
2012. máj. 22. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!