Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon a barátom fejére nőttem?
én is voltam így a barátommal,hogy mindig mondtam,meg írtam neki ,hogy szeretem őt meg ilyesmik,de ez egy férfi számára egy idő után idegesítő tud lenni,ők nem olyan érzelgősek,mint mi nők,de attól még szeretnek.nálunk az,hogy állandóan féltékeny voltam és nyaggattam azzal,hogy ő szeret-e mert ugye nem sokat mondta majdnem szakításhoz vezetett,mert elege lett belőle.de aztán megértettem őt és már 27 hónapja vagyunk együtt egy harmonikus boldog kapcsolatban.
attól mert ő kevesebbet mondja,hogy szeret még szeret,nem a szavak számítanak igazán,hanem az,hogy mit tesz a kapcsolatért.figyelmes veled,milyen mikor együtt vagytok stb.ezt egy nő érzi,hogy boldog vele egy férfi,azt is érzi,hogy szerelmes-e.
és igaza van ne legyél féltékeny más lányokra,legyen önbizalmad tudd,hogy ennek a srcának te kellesz,ha meg mégis van olyan lány akiért elhagy nem ő volt az igazi.de szurkolok ,hogy minden rendben legyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!