Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek a barátom viselkedéséről?

Figyelt kérdés
Szóval. 3 napja körülbelül kicsit elhanyagoltuk egymást,mindketten elég elfoglaltak voltunk. Tegnap szóba hoztam neki ezt,hogy többet kellene egy kicsit egymással foglalkoznunk, egyet értett velem rögtön, és egy csodás napot töltöttünk aznap együtt,azóta is minden olyan mint régen, mindig mondja,hogy szeret, becézget,sokat törődik velem :) csak aztán nyilvánosságra jött egy kép, amin a barátom azzal a lánnyal szerepel, aki elakarja tőlem szedni már nagyon rég óta. ( semmi csók, ölelkezés, csak néznek egymásra a képen ) Megkérdeztem a barátomat,hogy ez mi, erre azt mondta,hogy egy teljesen jelentéktelen kép,ő engem szeret,csak én számítok neki, ez a lány pedig már nem érdekli. Mégis miért nem tudom neki elhinni? Vagy szerintetek kell egy kis idő mire elhiszem? Úgy érzem,mások előtt nem viselkedik úgy, mint akinek barátnője lenne,mikor én nem vagyok ott. ( részeg is volt )
2012. máj. 21. 11:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hol talàltad meg a kèpet?
2012. máj. 21. 12:00
 2/12 A kérdező kommentje:
közösségi oldalon. Nem a barátom tette ki, nem is ez a lány, hanem egy harmadik személy jelölte meg őket rajta. Túlságosan féltékeny vagyok?
2012. máj. 21. 12:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. máj. 21. 12:08
 4/12 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha amúgy szoktak azzal a lánnyal egy társaságba járni (suli, baráti társaság), akkor normális, hogy van olyan pillanat, hogy egymás mellett állnak, és egymásra néznek, nem? :D

Pont ezt a pillanatot örökítették meg, de ebbe még nem kell belelátnod semmit. Annak a harmadik személynek valószínűleg meg sem fordult a fejében, hogy kellemetlen lehet neked a kép látványa, hiszen akkor ki se rakta volna. De az hogy egymás mellett áll és egymásra néz egy fiú meg egy lány... ezért nem kell féltékenykedni. :)

2012. máj. 21. 12:08
 5/12 anonim ***** válasza:
nèzd,nem kell a dolgokat tulspiràzni.ez egy kèp,nem jelent semmit.ha megbizol a pàrodban szeretitek egymàst sem tud kozètek àllni egy harmadik. az hogy ennek a lànynak bejon a baràtod egy dolog,az ilyen noket nem minositenèm akik egy olyan sràcra hajtanak aki foglalt. szerintem nem kell ilyenbol jelenetet csinàlni,elmondta tèged szeret,veled akar lenni,nincs mièrt aggodnod.
2012. máj. 21. 12:09
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen, ebbe a buliba a lány is velük ment. Hát nemtudom, a képen látszik,hogy elég jól elvoltak, direkt grimaszoló arcot vágtak mindketten. Kicsit hülyén jövök ki,hogy kivel van képe a barátomnak .. de ő bizonygatja,hogy engem szeret, de akkor is :/
2012. máj. 21. 12:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Rólam a barátnőm készít ilyen képeket.
2012. máj. 21. 12:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Túl féltékeny vagy, jobban meg kellene bíznod benne.

24/N

2012. máj. 21. 12:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Én bizos, hogy megkérném, hogy válasszon: a nő, vagy én.

Ha valaki nyomul rád és tartósan, abból baj lehet. Nem korrekt a srác. Tudja, hogy mi a helyzet, mégis kísérti az ördögöt.

23/N

2012. máj. 21. 12:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg túl komolytalan vagy kérdező.
2012. máj. 21. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!