Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek a barátom viselkedéséről?

Figyelt kérdés
Szóval. 3 napja körülbelül kicsit elhanyagoltuk egymást,mindketten elég elfoglaltak voltunk. Tegnap szóba hoztam neki ezt,hogy többet kellene egy kicsit egymással foglalkoznunk, egyet értett velem rögtön, és egy csodás napot töltöttünk aznap együtt,azóta is minden olyan mint régen, mindig mondja,hogy szeret, becézget,sokat törődik velem :) csak aztán nyilvánosságra jött egy kép, amin a barátom azzal a lánnyal szerepel, aki elakarja tőlem szedni már nagyon rég óta. ( semmi csók, ölelkezés, csak néznek egymásra a képen ) Megkérdeztem a barátomat,hogy ez mi, erre azt mondta,hogy egy teljesen jelentéktelen kép,ő engem szeret,csak én számítok neki, ez a lány pedig már nem érdekli. Mégis miért nem tudom neki elhinni? Vagy szerintetek kell egy kis idő mire elhiszem? Úgy érzem,mások előtt nem viselkedik úgy, mint akinek barátnője lenne,mikor én nem vagyok ott. ( részeg is volt )
2012. máj. 21. 11:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Minden kapcsolat a bizalmon alapszik. Te pedig erősen féltékeny vagy a párodra,mert nem bizol benne---ezért nem tudsz hinni neki! Ez így gáz...sőt időpocsékolás! Ne haragudj hogy ezt írom nem rosszindulatból,de sajnálom a párodat!

26/F

2012. máj. 21. 13:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Ebből ügyet csinálni...ne csodálkozz, ha hamarosan ex lesz belőled emiatt.
2012. máj. 21. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!