Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzed magad értéktelennek egyedül?
Pont így vagyok ezzel, mint te, kérdező. :/
Nincs rá bizonyítékom, hogy értékes vagyok, amit egy másik ember tudna megadni.
Érdekes, én pont kapcsolatban nem bírom magam, sokkal jobb fej vagyok ha egyedül vagyok. Ez a másik véglet, én valahogy elveszítem magamat a miben, ami eleinte persze jó érzés, de később azt látom, hogy én már azt sem tudom ki vagyok, hova megyek.
Nagyon-nagyon hiányzik egy kapcsolat, illetve végülis nevesítve az exem. Az a furcsa, hogy totál hajlamos vagyok társfüggőségre, ha éppen benne vagyok a kapcsolatban. És úgy, hogy én magam nem vagyok egész ember, nem is tudom boldoggá tenni a másikat. Aztán néhány hónap egyedüllét alatt visszatalálok magamhoz, újra egyben vagyok és olyankor nagyon hiányzik egy társ, mert így már tudom, hogy képes lennék boldoggá tenni.
Most éppen azon gondolkodom, hogy egy következő kapcsolatban hogyan fogom tudni megőrizni az individualitásom, hogy végre már egyben maradjon a kapcsolat is, velem együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!