Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most szeret vagy sem?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác akibe belezúgtam viszont ő pasik közül a z egyik legjobb barátom..de már fél éve elég furcsán viselkedett ezalatt azt értem hogy közeledett felém félreérthetően beszélt ilyesmik...kb 2 hete szóba hozódott ez az egész..megbeszéltük hogy talán megpróbáljuk(nem lett belőle semmi viszont) utána teljesen más lett..mintha kicserélték volna..állandóan figyelt rám akárhol voltam ő valahogy mindig rám talált aztán eljött az a pillanat amikor megcsókolt..meglepődtem..3-4 nap után leültem vele beszélgetni erről a járásos dologról ő erre csak annyit válaszolt hogy ő nem érez irántam semmit ő érzés nélkül is tud csókolni..persze én kiakadtam aznap este...de másnap reggel végiggondoltam és arra jutottam hogy nem e beilyedt ettől az egésztől...adjatok nekem tanácsot pls.. 19/L

2012. máj. 21. 01:52
 1/7 A kérdező kommentje:
hát am ez a rövid verzió ennél sokkal többminden történt..de a lényeg ez:D
2012. máj. 21. 01:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg közbejött neki valaki más.
2012. máj. 21. 02:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem nincs senkije..tudom jól..
2012. máj. 21. 02:12
 4/7 A kérdező kommentje:
de ha velem van akkor olyan tekintettel néz rám szenvedélyesen csókol szinte szikrázik köztünk a levegő de akkor is azt állítja hogy ő nem szeret még..azért gondoltam hogy nem e fél az egésztől
2012. máj. 21. 02:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak megakar dugni, de kapcsolatot nem szeretne.
2012. máj. 21. 02:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen elég valószinü hogy nem érzes semmit föleg ha azt is mondja, de mond neki hogy hát jó akkor hagyjuk ne engedd közeledni ha kérdezi miért mond hogy te nem egyéjszakást szeretnél ettöl az egésztöl hiszen ö mondta hogy nem érez semmit, és ezekután ha véletlen mégis neked van igazad akkor ugy is kiböki
2012. máj. 21. 06:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg csak nem akar azzal elijeszteni, hogy szerelmet vall. A legtöbb lány ettől futva menekülne (még nem is történt semmi, de már szerelmes). Sodródj az árral.

Ha csak meg akarna dönteni, akkor azt mondaná, amit hallani akarsz, és fel sem kell tenni ezt a kérdést.

24/N

2012. máj. 21. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!