Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudom elhinni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elhinni, hogy szeret a barátnőm?

Figyelt kérdés

4 hónapot úgymond futott utánnam kb 2 hónap után csak ilyen szex kapcsolat volt, mert nem akartam barátnőd a sok csalódás miatt, és kezdtem megszeretni és úgy döntöttem, hogy akkor okés biztos ő egy olyan lány aki tényleg szeret.

Mindennap keres én is őt hiányzunk egymásnak, a szex is rendben van. Én nagyon féltékeny vagyok rá meg ő is rám.

Minden héten minimum 3szor eggyüt alszunk de valamiért nem érzem, hogy szeret folyton attól félek ,hogy megcsal Nem mutatja a jelét soha de félek.

Amikor iszik akkor is folyton stressz alatt vagyok, és utánna elkezdek stresszelni azon ,hogy miért idegeskedek biztos szeret..ha valami bajj van vagy rosszra gondol de kb olyan 80% ossan bízok benne.:S mi lehet a bajj?

2012. máj. 18. 23:36
 1/9 A kérdező kommentje:
én 19 ő 25 éves.
2012. máj. 18. 23:36
 2/9 A kérdező kommentje:
elöttem 9 éves párkapcsolata volt megcsalta a barátját utánna, hogy a barájta megcsalta őt.
2012. máj. 18. 23:37
 3/9 A kérdező kommentje:
ha valami bajj van vagy rosszra gondol egyből keres lemaradt:D
2012. máj. 18. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Pedig a leírtakból az jön le, hogy szeret téged. Fogadd el végre. És könnyebb lesz az életed. Ezt tapasztalatból mondom. Nekem is nehezen ment az elfogadás. De már sikerült és azóta szinte újjászülettem. Szebb lett minden.
2012. máj. 18. 23:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Még nagyon rövid ideje jártok..Szerintem hessegesd el ezeket a rossz gondolatokat.Majd összecsiszolódtok :) Ismerjétek meg jobban egymást és ne aggodalmaskodj már annyit!
2012. máj. 18. 23:44
 6/9 A kérdező kommentje:
okés :) remélem így lessz
2012. máj. 19. 00:14
 7/9 anonim válasza:
szerintem nincs okod aggódni, a csaj nem tűnik valami kikacsintgató típusnak. növeld egy kicsit az önbizalmad és minden rendbe fog jönni. (:
2012. máj. 19. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Elég rövid idő ez a 4 hónap ahhoz hogy jól kiismerd de minden jel arra mutat hogy ez a csaj beléd van esve, különben nem keresne.
2012. máj. 19. 18:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Ismerős. Ha nem bízol benne, akkor bizonyára valódi oka van. Nyugodj bele, hogy csak szexre kellesz neki... ha így van, nyugodtan elhiheted, hogy megcsal amint lehetősége nyílik rá.
2012. máj. 21. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!