Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 1 éve vagyunk együtt, és mostanába elég sokat veszekszünk! Ő azt állitja hogy ugyanugy szeret e én nem tudom elhinni. Szerintetek otthagyna ha már nem szeretne?
Velem is ez volt a helyzet sokáig, heteken keresztül ez volt, hogy én sokkal többet puszilgattam meg bújtam hozzá meg ölelgettem, aztán pár napja kijött belőlem, hogy megbeszélem vele ezt, h ő miért nem bújik hozzám ennyire meg stb. és hát belátta ő is, hogy tényleg nem ölelget annyit mint én és ezután változtatott rajta, mert tudja, hogy nekem fontos, hogy kimutassa a szeretetét felém, meg imádom ha csak úgy megpuszil, magához szorít... azóta többet csinálja mióta megemlítettem neki ezt. Pusztán csak annyiról van itt szó szerintem, hogy ő nem az a bújós, lelkizős, érzelgős típusú srác, de ettől még igen, szeret biztos nagyon! :) Beszéld meg vele, kérd meg, hogy szeretgessen ő is téged sokat, mert neked ez jól esne és fontos neked!
Üdv. :) 17L
Szia!
Nálunk is én vagyok az aki jobban kifejezi az érzéseit.De mint az előző kommentelőket olvasom ez ezekszerint ilyen lányos dolog:)
Én is épp tegnap hoztam fel ezt a dolgot a barátomnak,erre ő azt mondta,hogy egy ölelés nála annyit ér mint másnál 100:)Sovány vígasz:)de legalább próbálkozik:)
Ez amúgy tényleg típus függő.De ettől még hidd el ugyan úgy szeret,csak máshogy fejezi ki:)Amiket mi néha észre sen veszünk!
Ez lehet egy szó,egy érintés,és mosoly.
Amúgy én írok több smst a barátomnak.Bár mi már együtt élünk másfél éve,így sülve főve együtt vagyunk.De azért szeretem meglepni egy smsel úgy h közben mellettem dolgozik:)A lányok ilyenek.Vágyunk a filmbeli szitukra mindennap.A drámára.A szenvedélyre.A cirógatásra.Szeretjük ha törődnek velünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!