Miért lehet az, hogy nem tudom elhinni ha valaki tényleg szeret? Többi lent
Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban van az, hogy úgyérzem senkinek nem számítok, és senki nem szeret, de mondják hogy ők igenis szeretnek, ne legyek hü.ye...de NEM tudom elhinni, lehetetlennek tartom... 15/L2011. febr. 4. 13:20
1/6 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Szerintem az önbizalomhiány és a bizalmatlanság együttes megléte okozhatja.
2/6 anonim válasza:
sajnos nálam is igy van. nem tudok már hinni senkiben se. =/
3/6 anonim válasza:
Azért mert kamaszodsz. Azt nem mondom hogy ez az érzés teljesen el fog múlni, de enyhülni fog.
4/6 anonim válasza:
Én 19 évesen vagyok így, úgyhogy nem tudom. Önbizalomhiányos vagyok, ez eddig ok, de a kamaszkor nálam már kizárva.
5/6 A kérdező kommentje:
és nem hiszik el, hogy tényleg nem tudom elhinni...és levoltam baszva, hogy padlóra kültem 2 embert emiatt, hogy nem tudják bizonyítani...pedig nekem ez az egész is, mert kiskorom óta senki nemm éreztette, és most meg baszhatja mindenki:SS
2011. febr. 5. 09:03
6/6 anonim válasza:
ahogy idősebb lesz az ember, úgy nehezebben dől be a meséknek: így szeretlek-úgy szeretlek dumának. tinédzsereknél még hamarabb előfordul a bedőlés. 3 x-en túl már megfontoltabb az ember. (én is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!