Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeret, ugye? Akkor miért hiteget?
barátommal 1évig jártunk.
Az utolsó időben sokat balhéztunk,meg 3napja füllentett nekem egy smsben, nagyon begurultam és össze vesztünk.
Azóta nem is keres, ma lesz 3. napja hogy nem keressük egymást.
Nem értem miért füllent. Az előtt ha vitatkoztunk mindig felkerestük egymást, de mostmár nem.
Az utóbbi 2-3hétben nekem fura a viselkedése 2véglet, vagy depis vagy szórakozott, nem önmaga... lehet hogy van valakije, vagy megcsalt. De nem ír levelet, nem ir smst nem hív meg semmi. Azért mindig én se kérhetek bocsánatot. Ha ő hazudott, ne én kérjek már elnézést.
Szerintem ennyi volt:( de ha meg azt mondom legyen vége elkezdi h szerte meg nemérti mibajom stb. De miért hiteget? Miért nem mondja meg, h nem megy neki sem? szerelem tuti nem ilyen. Mg nem értem miért kell hazudni... Habár én már nem is hiszek a szerelemben:(
De olyan mintha nemis érdekelném, mintha nem hiányoznék neki és mintha minden más fontosabb lenne neki:(
én 19/l ő21/f
ha kérdezem mi lett vele eljátssza h nemérti miről beszélek.. ha kérdezem mibaja mondja hogy semmi...
egyszerűen nem értem. Miért nem lehet megmondani "figyelj nem szeretlek, tartsunk szünetet, vagy szakitsunk"-miért nem mondja meg?
De ez így mi?? Minek "járunk" ha nem szeret??? Ha meg mondom h legyen vége esedezik, h de szeret és hiányzom neki, meg mikor találkozunk bujik szoval talin nem olyan mint aki nem szeret, de nemértem mi ez a helyzet:(( 3napja nemis hallunk 1másról.
Multkor is skypeoltunk és elvan mással mert vihogott, mondom mivan? erre mondja h ja csak a haverja (mondta a nevét) irt neki...ja persze....
"Szerintem ennyi volt:( de ha meg azt mondom legyen vége elkezdi h szerte meg nemérti mibajom stb. De miért hiteget?"
Jól látod, ez ennyi volt. Ez tényleg nem szerelem.
Amúgy azért hiteget, mert megengeded neki. Ha szerinted ennyi, akkor miért érdekel, hogy Ő mit szeretne.
Sok nőt azért lehet halálba szívatni, mert akkor is megsajnálja a pasit, amikor az századszor is belerúg.
Nem kell bocsánatot kérni, inkább elküldeni a bánatba.
de nem ilyen volt 1évig. Mi lett vele? Egy tök érzelmes-romantikus pasi..nem ilyen volt.
Ja el kell felejtenem, de...szeretem:( csak ennyi a gáz nagyon hiányzik és nehéz :(
3napja mondta hogy lehet ki tud menni melozni németbe de azt akarja h menjek vele, mert nélkülem sehová sem megy!
Ehh, 19 éves vagy, tiéd az élet! Keress már mást és hagyd a fenébe őt! Tudom eleinte nem könnyű, de aki nem mer, az nem is nyer!
F30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!