Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok már elég neki?
Figyelt kérdés
A barátommal 1,5 éve vagyok együtt. Fél éve már csak hetente maximum 1szer szeretkezünk, pedig szinte minden nap együtt vagyunk. Van olyan hogy reggel maszturbál amikor azt hiszi hogy alszom. Ez elég kínos számomra. Nem tudom hogy mit csináljak.2012. máj. 20. 19:20
1/7 anonim válasza:
Kérdezz rá. A kapcsolatok alapja az őszinte beszélgetés (tapasztalat)!
2/7 anonim válasza:
ne csinálj ebből ügyet, rengetegen masztiznak a párjuk mellett, néha az enyém is szokott, na és? Jobb lenne, ha megcsalna?:)
4/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy megcsalna, elég sokat találkozunk hogy tudnám ha lenne valakije. Nem élünk együtt (20 éves vagyok) ezért is igazán zavar hogy miért pont mellettem csinálja.
2012. máj. 20. 19:50
5/7 anonim válasza:
Lehet rossz vagy és inkább elképzel téged.
6/7 anonim válasza:
Hát elég gáz hogy melletted maszturbál, már bocsi :S
Amúgy én is kb. ilyen helyzetben vagyok mint te, kivéve a maszturbálás részt, úgyhogy sok tanácsot én sem tudok adni. =/
7/7 anonim válasza:
hát a maszturbálás az csal feleség mellet is megy, az nem kizáró tényező hogy van nő a "közelbe".... de a lényeg hogy amiatt van így mert valamit nem kap meg ...ezen gondolkozz, hogy mi az... mert valószínű, hogy többször lennétek együtt ha olyat kapna ami felszítja a lángot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!