Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, nők, akiknek elég egy nyugisabb, természetközelibb élet, akiket nem köt le a pénz hajszája, hogy a barátnőiknek eldicsekedhessék, hogy nekik mi mindent vett a párjuk?
Félig-meddig.
Természetközeliből nekem elég pár cserép növény, pénzből meg annyi, hogy meg lehessen élni és jusson belőle könyvekre. Amik mondjuk elég drágák sajnos. Azzal meg nem dicsekszem, hogy miket vesz nekem a párom, egyáltalán nincs igényem arra, hogy mindent a fenekem alá tegyen. Alkalmakra kapok ajándékot, de nem fogok mindenfélét megvetetni vele. Senkit nem akarok megbántani, de kicsit cafkásnak érezném magam tőle, ha ő venné a ruháimat például.
25/N
Szerintem is rengeteg ilyen no van foleg videken. Nekem pl az elso baratnom ket kezzel szorta a penzt, de elfogadta h en nem ilyen vagyok s jol el voltunk a nelkul hogy en toltottem volna fel a ruhatarat. Ha a no szamara erdekes tudsz lenni sztem a penz masodlagos lesz. (Nem elhanyagolando, de masodlagos)
De a termeszet kozeli elet nem azt jelenti hogy 15km-re a bekoto uttol? :)
Nem azt jelenti. :)
Vidéket, falut értek természetközeli életnek, ahol van kert, állatok és persze a velük járó munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!