Fiatal! Hogyan kezded el saját életedet, saját otthon, saját lakás nélkül?
Nekem sosem volt rá igényem, hogy SAJÁT lakásom legyen. Albérletben lakom 19 éves korom óta. Akkor kezdtem dolgozni, később elmentem egyetemre. Most 25 vagyok, tehát hat éve lakom albérletben. Szeretek így élni, legalább nem vagyok lekötve egy helyre, ha egy idő után máshol, más környéken kényelmesebb élni, akkor ott keresek albérletet, ennyi. Ettől még van otthonom, nem az érdekel, hogy kinek a neve van bejegyezve a földhivatalban. A saját bútoraimmal teljesen a saját ízlésem szerint rendezem be az adott lakást (más bútorai között nem is élnék szívesen).
És őszintén szólva, inkább lakbért fizetek, mint a kiszámíthatatlan hiteltörlesztőket. Oké, hogyha hitelt fizetek, akkor egyszer az enyém lesz a lakás, de ez engem nem izgat különösebben. A bérletet is megveszem, mégsem várom el, hogy egyszer majd enyém legyen a busz :) Az albérlet is egy szolgáltatás, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!