Otthon lehet hagyni egy lakásban élő macskát hétvégére?
Ez úgy nézne ki, hogy szombaton indulnánk olyan 9 körül vidékre és vasárnap délután 6-ra már otthon is lennénk.
Ez többször fordulna elő, mert a szülők vidéken laknak, mi meg Pesten én nem tudjuk levinni a macskát.
Az okok:
- a házban nem igazán tudnánk tartani, egyébként is összezavarodna a sok utazástól, helyváltozástól. Még talán megoldható lenne, hogy csak velünk legyen az emeleten, de sajnos a földszint és az emelet "között" nincs ajtó, így össze-vissza mászkálna. Ennek nm akarom kitenni a párom szüleit, bár mondták, hogy nyugodtan vigyem le, de én akkor sem szeretném, ha ott bármilyen kárt tenne a macska.
2. kint az udvaron nem tartanám, mert elszökik, ott a kutya, és ott a kerti kan macska, aki már nagyon öreg, de annál harciasabb és nem ivartalanított (a miénk ivartalanított kan).
Arra gondoltam, hogy vannak ezek az automata etetőtálak. Beválhat, ha veszek ilyen 4 adagosat mondjuk 8-12 órára időzíteném?
Gondoltam rá, hogy puposra rakom a tálját, csak félek attól, hogy megeszi egyből vagy a második körnél :)
Úgyis ki kell tapasztalni.
Köszönöm a kedves hozzászólásokat, féltem az olyan kommentektől, hogy "minek neked macska".
A púpos táltól csak azért félek, mert ivartalanított kandúrról lesz szó (bár még nincs nálunk, mert picike, házi cica) és nem szeretném, ha elhízna.
1 hónapban kb 1x megyünk le vidékre, de előfordul, hogy 2x, ami én szerintem soknak számít egy cica életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!