2 éve lakásban tartottam a macskáimat. Ha kirakom őket a kertbe akkor mi lesz?
Van 3 cicám.Mind a három lány.Az egyiknek van 4 kis cicája.
Sose voltak még kint a szabadban.Az egyik lány az már itt a lakásban született meg.A másik 4 is.Sajnos idén nyáron ki kell raknom őket,mert sokan lettek.Befognak tudni illeszkedni a termeszedbe?Van itt egy csomó macska a környéken.Csak nekünk van 8 macskánk az udvaron.Befogják a többiek őket fogadni?Elfog szaladni ha jön egy kutya vagy egy kocsi?
3 lány macskát kitenni az utcára, az pontosan azt jelenti, hogy szeptemberre 40 macskád van.
Amúgy nagyon jól akklimatizálódnak a macsekok, először csináld azt, hogy kimehetnek, de vissza is engeded őket (mondjuk esténként), aztán pedig szép fokozatosan kiszoktatod őket.
Ivartalanítás?
Kitudod helyettem fizetni? OMG, megint az emberi esztelen felelőtlenség!! :P
Egyébként köszi a válaszokat.
"Ivartalanítás?
Kitudod helyettem fizetni?"
Ha nem tudod kifizetni, ne tarts macskát. Vagy pedig maradjanak bent a lakásban.
Mit csinálsz majd a szegény kiscicákkal, ha mindhárom nőstény elleni fog?
Az ivartalanítás hozzátartozik a felelős macskatartáshoz!
Sose bántanék egy állatot.
Tavaly láttam,hogy pár b@romarcú ütött egy kutyát és én magamat nem sajnálva odamentem és szó nélkül nekik mentem.Igaz kiköptem két fogam,de a kutya eltudott menekülni.Ha nem ismersz miért alkotsz rólam ilyen képet?
Mondjuk megértem.Sok degenerált állatkínzó van ma a világon sajnos.Én szívem szerintem ugyan olyan büntetést adnék egy állatkínzónak mintha egy embert kínozna vagy ölne meg.
'Ivartalanítás?
Kitudod helyettem fizetni? OMG, megint az emberi esztelen felelőtlenség!! :P'
Vicces, hogy pont Te használod a 'felelőtlenség' kifejezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!