Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben, mit tegyek? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A problémám a következõ, beszélgetek egy lánnyal, a neten kb.4 hónapja. Volt egy közös témánk aztán, egyre többet beszélünk. Õ minden nap rámír, de van egy olyan se veled se nélküled kapcsolata amirõl néha beszél és mindig kikéri a véleményem. Pár hete kaptam tõle ajándékot, mert amikor meglátta egybõl én jutottam eszébe. A neten sokat beszélünk, de amikor éles helyzetben beszélünk akkor nagyon viszahúzódó és legtöbbször csak mosolyog. Szerintetek mit szeretne?
Gondoltam elhívom sétálni és tisztázni szeretném.
Budapesten tudtok olyan helyet ahol nyugodtan tudunk beszélni?
Elõre is Köszi a Válaszokat!
17/F
2012. máj. 20. 19:10
1/4 anonim válasza:
Hívd el sétálni és üljetek be valahova. Hívd meg egy fagyira/sütire/üdítőre stb. és beszélgessetek. Nagyon kellemesen el lehet így tölteni egy délutánt, és legalább jobban megismeritek egymást. Sok sikert a randihoz! ;)
2/4 anonim válasza:
Esélytelen ,h semmit se akarjon legyél udvarias vele és ha bejön akkor mozdulj rá.
3/4 A kérdező kommentje:
Egy kicsit bizonytalan vagyok az õ se veled se nélküled kapcsolata miatt...elmélerileg szakítottak de a gyerek nem akar róla leszálni...õ meg nem tudom így mit akar :(
2012. máj. 20. 19:22
4/4 anonim válasza:
Margit-sziget, Város liget.. :) legjobb helyek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!