Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek ebben a helyzetben?
Van egy barátom akivel 1 éve együtt vagyunk, de már részemről ez a kapcsolat nem olyan mint régen volt.. Próbálunk újdonságokat kitalálni de nekem már semmi nem használ, mert beleszerettem egy másik fiúba.. Teljesen odavagyok érte és bár nem hiszem de néha úgy érzem hogy ő is értem. Ez a srác a pasim egyik haverja!!!!! ez nagyon nehezíti a dolgom.. Ezzel a sráccal már egy éve ismerjük egymást és most az utóbbi 1 hónapban már minden nap beszélünk facebookon reggeltől estig..Többször csinált már olyat hogy kihívott a többiek közül(amikor valami program volt..) és elvitt kocsikázni vagy bementünk a házba és olyan 20 percig kettesben beszélgettünk.. Nagyon boldoggá tesz mikor vele lehetek akár 1 percet is..Szerintetek érez valamit irántam? Mit tennétek ebben helyzetben?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!