Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem nevetséges ha 21 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nevetséges ha 21 évesen 13 éves után futkosik?

Figyelt kérdés
Valahogy nem értem az egyik csávót aki 14 éves kiscsajok után futkos és babusgatja őket, hogy drágaságom meg babám... már gondoltam leütöm a gyereket!!! a barátnőmre rá van szállva! msn-en mindig ráír és nyomatja a dumát neki!
2009. jún. 28. 02:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Júj, ismerős a helyzet. Van a sulinkban egy motoros f@szláma, ő is kb. 21 éves, külker szakos vagy mittomén. Vagy nem ugyanarról beszélünk? :D

Na mindegy, 14-15 éves csajok után futkos (9.-esek). Állandóan velük dumál. Én meg, akihez ezek a lányok pont illenének korban, bámulhatom, amint ez a b_ziláda rájuk mászik. És ők még élvezik is, bájcsevegnek vele! Gondolom hatalmas dicsőség lehet 21 évesen 15 éveseket levenni a lábukról egy sz@ros motorral... Ha az nem nyomatná neki a háttérből az egót, meg se merne nyikkanni. De hát évekkel fiatalabb csitriket bárki össze tud szedni, az nem nagy kunszt. De ha 25 éveseknél kéne próbálkoznia, szerintem megállna a tudomány :)

2009. jún. 28. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!