Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szerint én nevetséges vagyok mert a haveromnak a csaja 21 éves. A srác meg 24. érti valaki h én ezért miért vagyok nevetséges?
Figyelt kérdés
én 25 vagyok a barátnőm 26 és szerinte ez nekem szégyen. de ha kérdem miért csak veszekedés lesz. nemértem hogy mi közöm a haverom kapcsolatához. mire gondolhat?2010. jún. 5. 17:05
1/12 Lyon válasza:
Kicsit zizis a csaj....ilyen egyszerű
2/12 anonim válasza:
Nem nagyon értem a dolgot. Talán az a baj hogy fiatalabbakal barátkozol, vagy mi? Másra nem tudok gondolni. Amúgy emiatt miért lennél nevetséges?
3/12 A kérdező kommentje:
lehet! csak az a baj hogy közel 1 év után derül ki h valami nem ok... furcsa tévképzetei kezdenek lenni. kitalál egy párbeszédet és erőlteti h megtörtént. és látom hogy tényleg ugy hiszi. és nem szemétkedni akar. mond furcsa dolgokat de amint visszakérdezek hülyének néz hogy képzelődtam. észre se veszi magát. félelmetes.
2010. jún. 5. 17:17
4/12 A kérdező kommentje:
de én nembarátkozok haverom csajával. 3szor beszéltem vele összesen 5 percet. a haverommal nincs baja. muszáj lepattintanom? nem lesz normális megint?
2010. jún. 5. 17:19
5/12 anonim válasza:
nem lehet vele leülni higgadtan beszélgetni a dologról? vagy már próbáltad? szerintem egy beszélgetést mindenképpen megér a dolog, hátha kijön valami a barátnődből, amiről eddig nem tudtál, és amin később tudtok segíteni.
6/12 anonim válasza:
Ha ilyen fura a barátnőd lehet csak ő képzeli be hogy jóban vagy ezzel a fiatalabb lánnyal.:S(második vagyok)
7/12 A kérdező kommentje:
nemhiszi hogy a másik csajjal akármi is lenne. de nincs is. nemis tetszik. tudja h bizhat bennem. de ezzel kinyirja a kapcsolatot. nemlehet beszélni vele. egyszercsak megőrül és csak hadar meg kiabál. érvelni vagy indokolni nemtud. ha mondom hogy magyarázza el akkor azt mondja h ő nem magyaráz semmit mert már nem 21. normális ember mond ilyeneket? szeretem de ez sok. főleg hogy rám haragszik. és nemtudja elmondani h miért. mert ő nem 21! vicces mi?
2010. jún. 5. 17:40
8/12 A kérdező kommentje:
és szerinte méginkább nevetséges hogy fel se fogom hogy ez nevetséges. remélem érti valaki. mert én nem.
2010. jún. 5. 17:42
9/12 anonim válasza:
nem lehet h a barátod bnőjét jobb csajnak tartja mint magát, és ezért féltékeny? vagy esetleg megcsalt a haveroddal :P és ilyen védekezőreakciót vált ki nála
10/12 anonim válasza:
Szerintem ezt csak a barátnőd érti (vagy még ő sem), meg esetleg a pszichológusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!