Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a haveromnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a haveromnak, hogy mit láttam?

Figyelt kérdés
Voltam egy buliban, ahol az egyik legjobb haverom csaja volt a "buli k.rvája". Ezt úgy értem, hogy tiszta részeg volt, és lerángatták róla a nadrágot, meg a bugyit, aztán fogdosták, meg lehet, hogy mást is csináltak vele. Lehet, hogy ezzel tönkretennék egy kapcsolatot, de azaz igazság, hogy én már azelőtt tudtam, hogy nem éppen hűséges a csaj, mielőtt összejöttek, és nem is szerettem volna, hogy összejöjjenek. Mit tegyek ?
2011. szept. 11. 15:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
30%
FÉLTÉKENY VAGY!
2011. szept. 11. 15:08
 2/28 anonim ***** válasza:
26%
MI A FRANC KÖZÖDVAN AHHOZ HOGY MÁS MIT CSINÁL???????????
2011. szept. 11. 15:08
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Én szólnék.

Lehet, hogy semmi közöd hozzá, de elvileg azért barát a barát, hogy figyelmeztessen, ha esetleg rossz úton járunk.

Ha a barátnőm kábítószerezne a szüleinek is szólnék, akármennyire nem az én dolgom. Tudom nem egy kategória, de az elve ugyanaz.

A barátod magát járatja le, ha egy ilyen lánnyal van együtt.

2011. szept. 11. 15:09
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mond el mert amúgy meg ha mástól tudja meg akkor te leszel a f@sz amiért nem mondtál semmit
2011. szept. 11. 15:09
 5/28 A kérdező kommentje:
Igen, csak lehet, hogy azt fogja hinni, hogy neki akarok rosszat. Pedig nem akarok, éppen ezért nem is mondtam el eddig, mert biztos megviselné a szakítás...
2011. szept. 11. 15:12
 6/28 anonim ***** válasza:
Miért hinné azt??
2011. szept. 11. 15:14
 7/28 anonim ***** válasza:
42%
Ne üsd bele az orrod, nem rád tartozik.
2011. szept. 11. 15:14
 8/28 Walk With Me ***** válasza:
100%
Szerintem mondd el a barátodnak. Ha tönkre megy a kapcsolat akkor tönrke megy, de joga van tudni, hogy mit csinál a bartánője mikor nincs ott (legalábbis ha ilyen történik). Gondolj abba, hogy ha nem tud róla, akkor meg ki tudja mennyi időt elveszteget egy ilyen ribivel.
2011. szept. 11. 15:15
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mondd el neki.mert tényleg az lesz belőle hogy utána ha kiderül a barátod még rádis megsértődik hogy te tudtad és nem mondtad el neki.
2011. szept. 11. 15:15
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha a csaj pasija igazán jó haverom lenne tuti elmondanám neki, csak azért hogy figyelmeztessem őt a dolgokról és ne magától szembesüljön ezzel.

A csaj jó nagy idióta lehet hogy hagyja magát leitatni és hogy ki tudják használni.

2011. szept. 11. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!