Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a haveromnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a haveromnak, hogy mit láttam?

Figyelt kérdés
Voltam egy buliban, ahol az egyik legjobb haverom csaja volt a "buli k.rvája". Ezt úgy értem, hogy tiszta részeg volt, és lerángatták róla a nadrágot, meg a bugyit, aztán fogdosták, meg lehet, hogy mást is csináltak vele. Lehet, hogy ezzel tönkretennék egy kapcsolatot, de azaz igazság, hogy én már azelőtt tudtam, hogy nem éppen hűséges a csaj, mielőtt összejöttek, és nem is szerettem volna, hogy összejöjjenek. Mit tegyek ?
2011. szept. 11. 15:07
1 2 3
 11/28 napietus ***** válasza:
szerintem is mondd el. úgy gondolom, egy barátnak ez kötelessége, még akkor is, ha népszerűtlen feladat, és pillanatnyilag nem fog szeretni érte.
2011. szept. 11. 15:23
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Az a kapcsolat már nem tud tönkremenni. Muszáj elmondanod neki, meg kell mentened a haverod! Ennyi tisztesség legyen benned, nem úgy, mint azokban, akik aszondják, hogy nem a te dolgod... de igenis a te dolgod is innentől!
2011. szept. 11. 15:25
 13/28 berdroid válasza:
100%
Kérdezd meg ,hogy tudja -e ,hogy mi az a habcsók, ha nem tudja akkor mond el neki az az amikor belespriccelnek a csaj szájába oszt utána smárol vele, aztán mond el neki amit láttál.
2011. szept. 11. 15:57
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha a legjobb barátomról lenne szó, én elmondanám neki, hogy egy gerinctelen, utolsó ribanc a csaja. Azért ezzel nem árt tisztában lenni, én is elvárnám, hogy szóljon erről a legjobb barátom..
2011. szept. 11. 16:33
 15/28 anonim ***** válasza:
38%
Féltékeny és irigy vagy mi? Szeretted volna ha veled csinálják? Magaddal folalkozz gusztustalan nö!!!!!!
2011. szept. 11. 20:52
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: te mit szívtál?
2011. szept. 11. 21:09
 17/28 anonim ***** válasza:
42%
Ne a pletykát élvezd te is hanem a saját kapcsolatodat!!!
2011. szept. 11. 21:12
 18/28 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok féltékeny, egyáltalán nem tetszik a csaj, és férfi vagyok.
2011. szept. 11. 21:27
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki. Csak a sok hasonszőrű ribanc írja az ellenekezőjét, akik megértik a csajt.
2011. szept. 11. 23:53
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki, ha nem hisz neked szard le, azt ha kiderűl te nem lehetsz hibás hisz megpróbáltad, biztosítsd be magad 100%-ra
2011. szept. 12. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!