Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a haveromnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a haveromnak, hogy mit láttam?

Figyelt kérdés
Voltam egy buliban, ahol az egyik legjobb haverom csaja volt a "buli k.rvája". Ezt úgy értem, hogy tiszta részeg volt, és lerángatták róla a nadrágot, meg a bugyit, aztán fogdosták, meg lehet, hogy mást is csináltak vele. Lehet, hogy ezzel tönkretennék egy kapcsolatot, de azaz igazság, hogy én már azelőtt tudtam, hogy nem éppen hűséges a csaj, mielőtt összejöttek, és nem is szerettem volna, hogy összejöjjenek. Mit tegyek ?
2011. szept. 11. 15:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
38%
Mi ellen biztositsa magát?? Más ügyeibe miért kell beavatkozni?? Imádja itt mindenki a pletykát, balhét????
2011. szept. 12. 12:11
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Milyen más ügye? A haverja boldogsága a tét, ami nem lesz meg egy ilyen ribi mellett, és mivel nem egymás mellett lakó érzéketlen robotok vagyunk, muszáj tennie valamit az érdekében.

Netán te az orvost is elhajtod, hogy ne avatkozzon az ügyedbe, miközben mondjuk haldokolsz? Idióta...

2011. szept. 12. 13:49
 23/28 anonim ***** válasza:
42%
Itt senki nem haldoklik és nem a feleségéröl van szo te idi.ota, itt csak egy barátnö aki ma van holnap nincs. gONDOLOM HOGY UTÁLNAK A KÖRNYEZETEDBE TE HIRBEGYÜJTÖ SZOLGA.
2011. szept. 12. 14:40
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Orvos látott már? :D Te meg vagy zakkanva.

Ja, egy normális embernél egy barátnő nem olyan, hogy "ma van, holnap nincs", hanem igenis akár feleség is lehetne. Különben mi értelme van? Ha meg mégis eltűnik holnapra a jányzó, akkor nem mindegy, hogy mi miatt? Szóljon a srác nyugodtan, ha nincs jelentősége, akkor azért, ha meg van, akkor azért.

Ja, és nem utál engem senki :D

Kérdező: ugye szóltál már?

2011. szept. 12. 15:23
 25/28 anonim ***** válasza:
42%
Tölled kevésbé betegeket kezelnek a pszihiátrián. Ha nincs értelme valaminek akkor minek beleavatkozni beteg ember? Nálad a barátnö és a feleség ugyanaz??? Te nem szeretsz szexelni csak házasságban?? Egyáltalán férfi vagy vagy csak voltál még régen???
2011. szept. 13. 10:55
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Élmény veled beszélgetni :D Azért ajánlok valamit a fejlődésed érdekében, nézz utána az "erkölcs" szónak, olvasgass, kérdezz, kutakodj. Talán megragad valami a fejedben, és megvolt a mai jócselekedetem.

Egy tŐLem kevésbé beteg emberre is kíváncsi lennék, akit psziChitrián kezelnek. Ha találsz, bevonulok a zárt osztályra, megígérem.

:DD

2011. szept. 13. 16:00
 27/28 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon öreg lehetsz ami nem lenne baj, csak mindent elfelejtettél.Erkölcs ezt hol hallottad és mikor?Ma már a barátnö nem az amit neked anyukád mondott, de nem baj már nem is kell tudnod, elég neked a szarkeverés abba nagyon ott vagy még.
2011. szept. 13. 22:57
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Öreg? Juj, pedig még nincs meg a második iksz, majd csak hamarosan T_T De ezt így előrevetíteni.. *szipp*

Nos, akkor meséljünk az erkölcsről, kis fiatal barátom: adott ugye a kérdező helyzete. Van a haverja, akinek a csaja csalja őt dögivel. Ezzel a havernak rosszat tesz, lealacsonyítja, tiszteletlenül viselkedik vele, fájdalmat okoz vele (majd), lenézi stb. Az erkölcs abban nyilvánul meg, hogy a srácnak nem szabad hagyni, hogy a haverjának rossz legyen. Ezért kell szólni neki, hogy mihamarabb abbamaradjon a rossz. Lehet abban a pillanatban jobban fáj, de utána hamar rájön a haver, hogy mi a szitu, és hosszú távon így jár jobban. Kb mint egy kificamított váll helyreugrasztása.

Aztán: Nem tudom, honnan tudod mit mondott nekem anyukám a barátnőről, amikor semmit, de az biztos, hogy a barát vagy barátnő nem egy jelentéktelen húsdarab, aki "ma van, holnap nincs" és ki lehet élni rajta a szexuális ösztöneinket. Te komolyan ennyire tartod az embereket? A saját párodat is (ha van)? És magadat? Az erkölcs egyik legminimálisabb szintje az, hogy emberszámba vesszük az embertársaink. Társas világban élünk, mindenki egyenlő esélyekkel indul, senki sem a világ közepe, még te sem. Azért remélem sikerült megértened, jelezd esetleg, hogy mit nem.

2011. szept. 14. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!