Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még esélyem egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem egyáltalán vkinél?

Figyelt kérdés

Az lenne a bajom h 17 éves vagyok és nincs barátnőm.Már volt 1 kb 13-14 évesen,és azóta még 1 csajjal smároltam.Ennyi.De ez az egyedüllét teljesen kikészít.Azt mondták h a külsőség sokat számít,ennek eleget is tettem,szerencsére van olyan karláncom,órám amit nem engedhet meg magának mindenki,és elég feltűnő is.

De így is semmi,tudom-tudom akinek ez számít azt messziről el kell kerülni.Az arcom sem ratya nem tiszta pati mint másoknak,de nekik meg mégis van barátnőjük....

Pedig nem várnék el sokat,nem kell fullos testű csaj,se semmi..

Csak legalább lenne vmien

Szeretek elegánsan öltözni,nem tudom h ez mennyire hátrány.Viszonylag komolyan is gondolkodom,nem abból áll a hétvégém mint egyeseknek,iszunk-hányunk-belefekszünk.....

A hűség az meg eleve olyan lenne mint senki másnak,a barátnőmet jobban megbecsülném akár kitől,Ha lenne.....

Ez meg eddig tiszta szégyen,h most leszek 4.-es és eddig 1 csajom sem volt a suliban.Másnak meg minden héten más.Mindegyik csajnak tetszik vki,csak én nem tetszem senkinek?Bocsi h hosszú lett:)

2009. jún. 27. 22:31
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg 17 éves kor felett már semelyik lánynak nem kell egy csontkollekciós diszkópatkány.Ha megnézzük 14-15 évesek között van csak ez.Legalábbis én ezt látom.Az idősebb lányok sokkal érettebb fiúkat keresnek.De csak magamból indulok ki és a környezetemből,iskolámból...
2009. jún. 28. 00:36
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Látván a hozzászólásokat, volt itt minden vegyes dolog. De figy, hagyd hogy az élet produkáljon mindent! Most hogy nincs nőd, pfff nagy dolog, kit érdekel. Sokat görcsölsz rajta, annál nehezebb lesz... Tapasztalat.
2009. jún. 28. 00:41
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

brb..:) OFF: A 23:36-os volnék, és reagálnék a 00:26-osra. Miből gondolod, hogy valaki nem lehet kigyúrt és okos? A parlamentbe amúgy is csak hazudni kell, oda gerinctelen emberek valók, nem erősek. Te is a sztereotípiákra adsz látom, mert izomagyú = hülye. Igaz, nagy idegi megterhelés alá helyezi az ember az agyát egy-egy komolyabb edzés alkalmával, de attól nem rontja a mentális képességeit annyira, hogy gyp-s legyen (biztos van neki mellékhatása, de nem súlyos). Mellesleg napi 1,5 óra elég ahhoz hogy szépen karbantartsd magad, a többit tanulhatod is, szóval nem kizárt a kettő. Attól hogy nem ilyenekkel van teli a világ, a kivétel erősítheti a szabályt. Legalább is nekem van egy pár hasonló csoporttársam a BME-n. Nah ennyi volt az off

kérdezőnek: Most hogy kommenteltél még egy kicsit, arra gondoltam, hogy én is hasonlóan érzek néha mint te. De ez nem túl jó, mert csak megnehezíti a "lány" megtalálását. Túlságosan is látszik rajtad, hogy ki vagy éhezve a szeretetre, és ez nem előnyös. Próbálj meg örülni, csak annak, amid van, és ezt sugározd kifelé, és akkor ezt fogják látni rajtad, és szívesebben közelednek feléd. Mellesleg azt is tudom, hogy az a srác nem feltétlen boldogabb attól, hogy összeakar valaki jönni vele, mert lehet vannak más jellegű gondjai is, amit te nem tudsz, de ő nem mutatja. Ki tudja? Lehet csak próbál betölteni egy űrt azzal, hogy barátnőt tart/szerez. Tudom milyen az, hogy úgy érzed levegőnek néznek, De tegyél rá magasról, azért néznek annak, mert nem látnak semmi szokatlant, ha feltünően boldog valaki, azt észre veszik. Szóval zavard össze őket, Mosolyogj!!!

2009. jún. 28. 01:54
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Még egy kicsit én volnék(23:36), de meghalt az oldal... a 23:39-esnek annyit, hogy ha valami kérdésed van, akkor dobj egy privit...
2009. jún. 28. 02:07
 35/38 anonim válasza:
100%

00:36-os! 15 éves multam... sok barátnőmnek valóban a vasalthajú, csontkollekciók kellenek... fogalmam sincs miért! sose láttam semmit egy ilyen pasiban! Szóval ez asszem nem kortól függ :)

kedves kérdező!

ne keseredj el! valóban, sajnos nagyon kevés lány van, akinek ez jön be... de van! és nem lehetetlen találnod magadnak valakit... én például örülnék egy ilyen pasinak! nekem pont az a bajom, hogy nem ismerek senki ilyet...

van pár fiú ismerősöm, ezek a "vasalthajú csontkollekció" félék, és még azt sem tudom mondani, h szép pofikája van, mert nincs! na hát még, ha kinyitja a száját, attól kapok csak igazán hányingert!

Ne hagyd, hogy az ilyenek lehúzzák az önbizalmad!! ;)

2009. jún. 28. 05:15
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
de hallod kiscsíra! Te 14 évesen mit akarsz? Neked is lehet egód azért ha ilyen okosnak akarsz látszani 14 évesen! Szerintem nyaljad a nyalókát meg olvassad a mesekönyveket kiscsillag! LOL
2009. jún. 28. 10:01
 37/38 anonim ***** válasza:
egy vasalthajú csontkollekció mért nem lehet, olyan művelt, mint egy ízzig-vérig kigyúrt csávó? Én nem tartozom egyikhez se, de érdekelne.
2009. jún. 29. 21:55
 38/38 anonim ***** válasza:
van önbizalmad? az sokat számít. és ne az óráddal akarj kitűnni, hanem pl a humoroddal. húzd ki mindig magad :)
2009. jún. 30. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!