Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még esélyem egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem egyáltalán vkinél?

Figyelt kérdés

Az lenne a bajom h 17 éves vagyok és nincs barátnőm.Már volt 1 kb 13-14 évesen,és azóta még 1 csajjal smároltam.Ennyi.De ez az egyedüllét teljesen kikészít.Azt mondták h a külsőség sokat számít,ennek eleget is tettem,szerencsére van olyan karláncom,órám amit nem engedhet meg magának mindenki,és elég feltűnő is.

De így is semmi,tudom-tudom akinek ez számít azt messziről el kell kerülni.Az arcom sem ratya nem tiszta pati mint másoknak,de nekik meg mégis van barátnőjük....

Pedig nem várnék el sokat,nem kell fullos testű csaj,se semmi..

Csak legalább lenne vmien

Szeretek elegánsan öltözni,nem tudom h ez mennyire hátrány.Viszonylag komolyan is gondolkodom,nem abból áll a hétvégém mint egyeseknek,iszunk-hányunk-belefekszünk.....

A hűség az meg eleve olyan lenne mint senki másnak,a barátnőmet jobban megbecsülném akár kitől,Ha lenne.....

Ez meg eddig tiszta szégyen,h most leszek 4.-es és eddig 1 csajom sem volt a suliban.Másnak meg minden héten más.Mindegyik csajnak tetszik vki,csak én nem tetszem senkinek?Bocsi h hosszú lett:)

2009. jún. 27. 22:31
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ne beszélj mások nevében, mert én kifejezetten hányingert kapok a vasalt hajú, divatos öltözködésű, divatmániás pasiktól. Ők sajnos a mai külsőség centrikus világ melléktermékei. Nekem például az okos pasik tetszenek, és barátnőim szekálnak is eleget miatta.. Ha mondjuk valakinek nem túl jó a helyesírása, akkor nálam szóba sem jöhet, mint pasi. :-( Nem is volt még egy sem... 14/L
2009. jún. 27. 23:00
 12/38 anonim ***** válasza:
79%
Jaj hagyjuk már ezt, mindenki itt köpköd a vasalthajú gyíkokra és mégis azokkal kavartok. De csak azt mondjátok meg, mi a jó azokba a moslékokba? Erre az egyre adjatok választ!
2009. jún. 27. 23:02
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

23:00-ás vagyok:

Mondom semmi jó nincs bennük, nem érted? :D Én nemhogy a vasalt hajú köcsögöktől, de már a divatosan öltözködőktől is sikítófrászt kapok, mert pontosan tükrözi az értékrendjüket.

2009. jún. 27. 23:05
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is divatosan öltözködöm és nem vasalom hajam és nem vagyok gyík, na ez hogy van? Megint mellébeszélés van az a helyzet.
2009. jún. 27. 23:09
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

: )

Én nem mellébeszélek. Csupán közöltem, hogy azok sem tetszenek akik túlzásba viszik a divatos öltözködést. Nem azt mondom, hogy krumplizsákban kell járkálni, csak hogy ha valakinek ez fontos, az már nálam nem nyerő. : )

2009. jún. 27. 23:11
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
helló 22:55-ös a 22:51-es vagyok. Ezek a lányokkal nincs semmi gond, csak annyi, hogy nem plázások akiknek csak az a szórakozás ha elmennek a barátjukkal és mindent megvetetnek vele. "Ezek a lányok" vásárlás helyett inkább az igazi szórakozásra vágynak, kicsit áthágni a határokat, 20 évesen nem szégyellik, hogy a South Parkot vagy a Simpson családot nézik. Szeretnek élni és nem egy köteg pénzel lehet felvidítani, hanem egy kicsi mosollyal.
2009. jún. 27. 23:16
 17/38 A kérdező kommentje:
22:55,ez nagy oltás volt.:D
2009. jún. 27. 23:18
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Mégis csak az kell nektek, hogy legyen 50 kiló vaságyastól, mert olyan jó fogdosni a bordáit. Itt vagyok én is kigyúrva jó humorérzékkel, rendes gyerekként, aki nem majmolja a divatot, nem vesz fel feszítős izompólót, hogy lássátok 50-es karom van. Műveltként, mert eddig nem volt rá panasz, bármiről eltudok beszélgetni. De mindenki vagy barát, vagy foglalt, vagy mi egy más... Komolyan mondom, a legrosszabb az, hogy azt hiszem én vagyok a gáz és hogy nekem kell változtatni, de ez nem így van, és itt a tanácsom a kérdezőnek: SOHA, de SOHA ne változtass magadon, mert akkor az nem te leszel, maradj olyan amilyen vagy, majd valakinek az kell. Én itt vagyok 20 évesen, de már belefáradtam abba, hogy megfeleljek azért hogy legyen egy barátnőm, tudom s**r érzés, másokat látni az utcán kézenfogva sétálni, de ez van. Majd lesz valahogy, te meg éld az életed úgy ahogy tudod, én is ezt teszem, aztán majd lesz valami. Én abba bízom hogy a zsák megtalálja a foltját...
2009. jún. 27. 23:36
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj,hogy fogalmatok sincs mi kell a nőknek...és a 23:51essel teljesen egyetértek.Lehet k_rva jó karláncod meg stb. ha egy tuskó vagy,vagy ha nagyképű vagy.Az egész nem ér egy forintot sem,hogyha nem jössz rá arra,hogy egy nőnek ezek a dolgok cseppet sem számítanak.Lehet egy fiú pattanásos,és el is állhat a foga.Nem attól szexi valaki,hogy a legújabb Audival jár.Gondolkodásban kéne fejlődni,nem testileg.A külsőségeknél meg...hát szerintem a karlánc meg ezek nem a külsőségekhez tartoznak.Azzal a pénzhajhász bigéket összeszedheted...

18/L

2009. jún. 27. 23:39
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló... uhh, nem tudok mit mondani.. hatalmas szerencsém lenne, ha veled összefuthatnék majd egyszer. : )
2009. jún. 27. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!