Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még esélyem egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem egyáltalán vkinél?

Figyelt kérdés

Az lenne a bajom h 17 éves vagyok és nincs barátnőm.Már volt 1 kb 13-14 évesen,és azóta még 1 csajjal smároltam.Ennyi.De ez az egyedüllét teljesen kikészít.Azt mondták h a külsőség sokat számít,ennek eleget is tettem,szerencsére van olyan karláncom,órám amit nem engedhet meg magának mindenki,és elég feltűnő is.

De így is semmi,tudom-tudom akinek ez számít azt messziről el kell kerülni.Az arcom sem ratya nem tiszta pati mint másoknak,de nekik meg mégis van barátnőjük....

Pedig nem várnék el sokat,nem kell fullos testű csaj,se semmi..

Csak legalább lenne vmien

Szeretek elegánsan öltözni,nem tudom h ez mennyire hátrány.Viszonylag komolyan is gondolkodom,nem abból áll a hétvégém mint egyeseknek,iszunk-hányunk-belefekszünk.....

A hűség az meg eleve olyan lenne mint senki másnak,a barátnőmet jobban megbecsülném akár kitől,Ha lenne.....

Ez meg eddig tiszta szégyen,h most leszek 4.-es és eddig 1 csajom sem volt a suliban.Másnak meg minden héten más.Mindegyik csajnak tetszik vki,csak én nem tetszem senkinek?Bocsi h hosszú lett:)

2009. jún. 27. 22:31
1 2 3 4
 1/38 Mirk ***** válasza:
100%

20 évesen jöttem össze az első barátnőmmel és 20 évesen vesztettem el a szüzességemet is. Én is sokáig így gondoltam mint te, csak én karlánc meg óra meg elegáns öltözet nélkül mászkáltam, jobb híján.

Aztán egyszer csak...

Csak várj te is és megtalálod majd akit keresel.

Az meg nem menő ha valakinek minden héten más van, hanem nagyon nagy szégyen.

2009. jún. 27. 22:36
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

Kar, hogy nem vagyunk egy idosek, biztos bejonnel nekem ;)

32/L

2009. jún. 27. 22:38
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
"van olyan karláncom,órám amit nem engedhet meg magának mindenki" kicsit magas lovon ülsz, lehet hogy ebbúől kellene lejjebbadni és megoldodna a gond. azt gondolod hogy ez a fontos a lányoknak? nagyon sokra értékeled a nőket ha szerinted ilyen felszínesek, üresek vagyunk. mindez semmit sem számít. viszont neked a stílusodból ítélve mégiscsak vannak azért igényeid a nőkkel szemben, valószínűleg nem is kicsik (legyenek mindenkinek, de ha túl magas a mérce akkor senki nem éri el azt...), azzal ellentétben ahogy írod, lehet hogy ebből is egy kicsit engedni kellene.
2009. jún. 27. 22:38
 4/38 anonim ***** válasza:
78%

Hallod ha nem lennél pasi még lenne esélyed nálam. :P

Viccet félre téve, hasonlóan gondolkodok, mint te. Nekem se volt valami sok kapcsolatom. Csak 1-2 az se volt hosszabb 2 hétnél. Nem vagyok nagy híve az internetes ismerkedésnek, de azért kipróbálom, veszteni valóm nincs. Meg ha vannak olyan parkok, ahol sok a fiatal elviszel egy havert, aztán már vadászhattok is. (Ha esetleg pécsi lennél ilyen a Szent István tér) Sok sikert! 16F

2009. jún. 27. 22:41
 5/38 anonim ***** válasza:
75%
Nekem sincs barátnőm, és SOHA nem is volt. De a legszebb, hogy A6 Quattro-m van és kivagyok gyúrva. Jó tanács, vasald a hajad, legyél 40 kiló, és legyél nőies. 20/F
2009. jún. 27. 22:43
 6/38 anonim ***** válasza:
82%
omg, utolsó, szerintem ő nem a te embered:D
2009. jún. 27. 22:44
 7/38 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,5. válaszoló,látom te is érted a problémát,és itt a baj h tényleg mindenkinek a 40 kilós,nőies,vasúlt hajú pasik jönnek be.Aki nem hiszi,az nézze meg 1-2 disco partyképeit.....:S
2009. jún. 27. 22:50
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

hát bocs de nem gondolod, hogy egy kicsit beképzelt vagy?...irigységedben lenézed azokat a fiúkat akiknek van barátnőjük. Lehet 72 márkás órád, baba arcod mert egy rendes lányt nem az érdekel amit lát, hanem amit érez mikor veled van. Hétvégente azért te is lazulhatnál, a lányok többségét elijeszti egy szent gyerek látványa. A lány lássa rajtad, hogy tudsz hülyülni, jó a humorérzéked és bevállalós vagy.

Nekem sosem volt semmi extravagáns, drága kütyüm (nem engedhettem meg magamnak), igenis pattanásos az arcom és még az alsó fogsorom is ferde, de eddig mindig volt egy lány akinek tetszettem, sőt elég sokat vissza is utasítottam.

2009. jún. 27. 22:51
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
egy valamirevaló nő hány az iylen 40 kilós "csodáktól" amilyeneket leírtok itt. ne is akarj olyan csajt akinek ezek a pasik tetszenek, mert gyerekek még.
2009. jún. 27. 22:54
 10/38 anonim ***** válasza:
67%
22:51-nek. Azért azokat a csajokat is megnézném, hogy néznek/néztek ki.
2009. jún. 27. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!