Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb fiú csak addig keres amíg azthiszi hogy összejövök vele?

Figyelt kérdés
Eljátszák hogy milyen jóba vagyunk meg minden, de mihelyst összejönnek valaki mással már le se szarják a fejem. Attól barátok még lehetünk. Na és ezért hiszem hogy nincs fiú és lány között barátság. Persze vannak kivételek de nagyon kevéssel találkoztam eddig. Fiúk, lányok vélemény?
2009. jún. 27. 21:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mondjuk lehet hogy járni akart veled csak valamiért megtorpant és neki csak a járás volt a fonots és barát se akar lenni .
2009. jún. 27. 21:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát ezt én se tudom, de velem is igy van!addig amig azt hiszik addig udvarolgatnak, de aztán van olyan aki nem is köszön, hanem inkább átnéz rajtam.
2009. jún. 27. 21:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Engem speciel baromira idegesített amikor régen csajozni akartam és minden lány közölte, hogy "dehát mi csak barátok vagyunk", majd csodálkozott amikor becsajozás után már nem feltétlenül érdekelt. Nyissátok ki a szemeteket, és vegyétek észre, hogy ki akar többet mint barátság.
2009. jún. 27. 22:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Na ezaz:Dén már rég észrevettem...
2009. jún. 27. 22:23
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem is vannak/voltak olyan fiú haverjaim akik nem is köszöntek nekem miután összejöttek egy lánnyal...:S
2009. jún. 27. 22:48
 6/11 anonim ***** válasza:
De ha észrevetted, hogy többet akar, mégsem jártál vele, akkor miért érzed, hogy neki mint barát melletted kellene maradnia? Nem elég, hogy kést szúrsz a szívébe, még meg is forgatnád?:)
2009. jún. 27. 23:20
 7/11 anonim ***** válasza:
talán azért, mert össze akarnak jönni veled. nem? és egyik pasi sem szereti azt, ha a csaj "hitegeti", ugyanolyan jófej vele, aztán meg lelép egy hatodikkal....
2009. júl. 25. 21:40
 8/11 anonim ***** válasza:

"Nem elég, hogy kést szúrsz a szívébe, még meg is forgatnád?:)

"

kicsit durva hasonlat, csak kapcsolatot keresnek, csajoznak, nem halálosan szerelmesek :D

2009. júl. 25. 21:42
 9/11 A kérdező kommentje:

Én értem ha világosan megmondja hogy összeakar velem jönni stb..de van olyan is aki azt monjda hogy csak barátkozni akar(Közbe tudom h nem)

Szóval akkor legalább mondja meg őszintén..

2009. júl. 25. 21:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Velem is ez van. A srácok hajlamosak potenciális barátnőt látni bennem, de nekem nagyon gyakran nem az eseteim. És mikor rájönnek, hogy nincs esélyük, a barátságnak is rögtön annyi:( Mondjuk, meg tudom őket érteni.
2009. júl. 25. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!