Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb fiú csak addig keres amíg azthiszi hogy összejövök vele?
Figyelt kérdés
Eljátszák hogy milyen jóba vagyunk meg minden, de mihelyst összejönnek valaki mással már le se szarják a fejem. Attól barátok még lehetünk. Na és ezért hiszem hogy nincs fiú és lány között barátság. Persze vannak kivételek de nagyon kevéssel találkoztam eddig. Fiúk, lányok vélemény?2009. jún. 27. 21:48
1/11 anonim válasza:
mondjuk lehet hogy járni akart veled csak valamiért megtorpant és neki csak a járás volt a fonots és barát se akar lenni .
2/11 anonim válasza:
Hát ezt én se tudom, de velem is igy van!addig amig azt hiszik addig udvarolgatnak, de aztán van olyan aki nem is köszön, hanem inkább átnéz rajtam.
3/11 anonim válasza:
Engem speciel baromira idegesített amikor régen csajozni akartam és minden lány közölte, hogy "dehát mi csak barátok vagyunk", majd csodálkozott amikor becsajozás után már nem feltétlenül érdekelt. Nyissátok ki a szemeteket, és vegyétek észre, hogy ki akar többet mint barátság.
4/11 A kérdező kommentje:
Na ezaz:Dén már rég észrevettem...
2009. jún. 27. 22:23
5/11 anonim válasza:
nekem is vannak/voltak olyan fiú haverjaim akik nem is köszöntek nekem miután összejöttek egy lánnyal...:S
6/11 anonim válasza:
De ha észrevetted, hogy többet akar, mégsem jártál vele, akkor miért érzed, hogy neki mint barát melletted kellene maradnia? Nem elég, hogy kést szúrsz a szívébe, még meg is forgatnád?:)
7/11 anonim válasza:
talán azért, mert össze akarnak jönni veled. nem? és egyik pasi sem szereti azt, ha a csaj "hitegeti", ugyanolyan jófej vele, aztán meg lelép egy hatodikkal....
8/11 anonim válasza:
"Nem elég, hogy kést szúrsz a szívébe, még meg is forgatnád?:)
"
kicsit durva hasonlat, csak kapcsolatot keresnek, csajoznak, nem halálosan szerelmesek :D
9/11 A kérdező kommentje:
Én értem ha világosan megmondja hogy összeakar velem jönni stb..de van olyan is aki azt monjda hogy csak barátkozni akar(Közbe tudom h nem)
Szóval akkor legalább mondja meg őszintén..
2009. júl. 25. 21:52
10/11 anonim válasza:
Velem is ez van. A srácok hajlamosak potenciális barátnőt látni bennem, de nekem nagyon gyakran nem az eseteim. És mikor rájönnek, hogy nincs esélyük, a barátságnak is rögtön annyi:( Mondjuk, meg tudom őket érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!