Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogyan reagálnátok ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok ebben a helyzetben? A többi bővebben:

Figyelt kérdés

A szerelmem férjnél van, együtt is élnek, de csak a gyerekek miatt, amúgy utálják egymást. Hamarosan válnak(remélem).

A kérdésem: Külön alszanak, és ahol a szerelmem alszik a szobában az ágyával szemben lóg az esküvői képük. Eleinte csak megkérdeztem az minek oda, azt mondta nem foglalkozik vele, kértem vegye le, erre több verzió volt, a gyerekek összetörik, nem foglalkozik a képekkel, az emberekkel inkább, a házhoz tartozik, majd ha mi máshol lakunk ott más kép lóg a falon. Ezen többször össze vesztünk, mert nekem nagyon furcsa volt ez az egész. Később azt mondta levette, skypon megláttam, hogy a falon van. Most azt mondja tényleg levette, de azóta csak a másik szobából videócsetelünk. Szinte biztos, hogy visszarakta. Tudom, hogy a kép semmiség magához a férjhez képest, mármint attól fontosabb lenne megszabadulnia. De ezt a kép dolgot akkor sem tudom hová tenni. Persze már kérdeztem, hogy mit szólna, ha a hálószobámban a volt barátnőm képe lógna, azt mondta kivágná onnan. Akkor miért nem érti, engem miért zavar, és mi lehet a valódi oka hogy nem veszi le. Talán az esküvő amire szívesen emlékszik, vagy a házasság szép évei? De most ki nem állhatják egymást, és mi van az én érzéseimmel? Tényleg akkora dolgot kértem?

2012. máj. 19. 19:58
1 2
 11/18 szamóca.. ***** válasza:
nahát, átugrottad a "ha csak képletesen is" részt.
2012. máj. 19. 20:31
 12/18 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen tényleg csak egy kép, lehet nem kéne ilyen hülyeséggel foglalkoznom. Csak az bánt, hogy nem kértem sokat, és elég fura volt hogy ennyire ragaszkodik hozzá. Volt, hogy összevesztünk, és mondtam, hogy majd ha összeköltözünk kiteheti az ágyunk fölé is. :)
2012. máj. 19. 20:35
 13/18 A kérdező kommentje:
azt hittem, hogy csak a gyerekes részre gondoltál, akkor az egész mondatra. :)
2012. máj. 19. 20:37
 14/18 A kérdező kommentje:
szamóca: azt hittem, hogy csak a gyerekes részre gondoltál, akkor az egész mondatra. :)
2012. máj. 19. 20:39
 15/18 szamóca.. ***** válasza:

á sebaj, nem megy nekem az interneten való kommunikálás nem is tudom miért erőltetem:))

a lényeg az, hogy ha annyira óvni akarja anyuci a gyerkőcök lelkivilágát, hogy benne marad egy rossz házasságban, akkor nem viszi haza a szeretőt.

én a helyedben nem a kép miatt aggódnék, hanem hogy még nincsenek aláírva a válási papírok.

2012. máj. 19. 20:40
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát igen, mondtam ezt én is, hogy össze zavarja őket, hogy akkor most ki ez a másik hapsi, van apa, meg anya hapsija. Nem hívnám magam szeretőnek, úgy mutat be, hogy a párja. Együtt megyünk kirándulni, állatkertbe, a nagyszülőkhöz. Ami jó dolog, csak a gyerekek vlsz nem tudják hová tenni ezt.
2012. máj. 19. 20:46
 17/18 A kérdező kommentje:
mármint a párom, vagy a párja vagyok. Nekem is menni jól magyar a.
2012. máj. 19. 20:47
 18/18 szamóca.. ***** válasza:
tehát nem a gyerekek miatt nem válik. innen rád bízom a gondolatmenetet:)
2012. máj. 19. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!