Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 év nagy korkülönbség? (...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év nagy korkülönbség? ( többi lent )

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és szerelmes vagyok egy nálam 20 évvel idősebb politikusba, agglegény, neki is tetszem. Mivel mindketten társadalmi életet élünk elkerülhetetlen, hogy találkozzunk, beszéljünk. Mit tegyek ? Arra nincs esély , hogy várjon rám és elvegyen feleségül. De én tényleg szeretem.

2012. máj. 19. 06:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
68%

Büntetni nem lehet, ezért is kezd 16 évessel, mert jól tudja, ha a szülők rá is jönnek, semmit nem tehetnek, mivel 14. életévét betöltötte, innentől számítva nem számít kiskorú megrontásának.

24/N

2012. jún. 1. 09:07
 22/29 anonim ***** válasza:
39%
20 év hát igy sok hogy 16 vagy ! Amugy meg politikus.. Honnan is veszed hogy tetszel neki ??
2012. jún. 1. 09:21
 23/29 anonim ***** válasza:
33%
SOK SOK SOK ÉS SOK. 16 évesen inkább a tanulással, haverkodással foglalkozz, ne pedig 36!!!!!! éves felnőtt férfi emberekkel, akinek úgysem tudod megadni amit ennyi idős korukra igényelnének...
2012. jún. 1. 12:00
 24/29 A kérdező kommentje:
Utolsó : Hogy érted azt, hogy ennyi éves korára igényel ? Mit értesz ez alatt ?
2012. jún. 1. 12:56
 25/29 anonim válasza:
24%

Eléggé sok.

Nem az ő társaságával kellene találkozgatnod.Fiatal vagy még itt van előtted az élet.Keresd inkább a 18-20 éves fiúkat.

Hidd el jobban jársz. ;))

2012. júl. 6. 14:02
 26/29 anonim ***** válasza:
24%
Hát te tudod, de szerintem 10 év is sok, nem hogy 20..
2012. júl. 18. 11:55
 27/29 anonim ***** válasza:
56%

A nagypapám több mint 20 évvel idősebb volt a nagymamámnál. 37 éven át éltek boldog házasságban, aminek a nagypapám halála vetett véget(96 éves volt).

Szerintem egy olyan 20-30 év múlva már nem számít a kor. De ilyen fiatalon még veszélyes.

2012. nov. 22. 16:33
 28/29 anonim ***** válasza:
40%
Kedves Kérdező! Én most 21 éves múltam, és szintúgy 16 évesen jöttem össze a 20 évvel idősebb párommal, aki egyébként matematikus. Utcán szólított le, én azt hittem, hogy max 22-23 éves, ő pedig engem kb egyetemistának gondolt (elég korán érő voltam, mindig is idősebbnek néztek a koromnál), akkor 15 éves voltam. Eltelt egy év mire meggyőzte magát, hogy nem gáz, hogy összejöjjön egy kislánnyal. Nagyon sok szép emlékünk van, és még most is van, hogy történik pár jó dolog, de ha újrakezdhetném, inkább nem választanék ennyivel idősebbet. Hidd el, hogy amikor te még bőven mennél ide-oda, akkor ő már ebben nem lesz annyira benne, hiszen ezeken már túl van. És nálunk szintúgy probléma volt, hogy sokszor féltékeny a korombeli fiúbarátaimra. Aztán gondolj bele, hogy amikor ő már apuka szeretne lenni, akkor te még nem biztos, hogy szeretnél lebabázni. Nagyon keserű dolog, hogy ezeket mondom neked, annak ellenére, hogy még most is nagyon szeretem a párom.
2012. nov. 22. 16:43
 29/29 anonim ***** válasza:
79%

10-es vagyok.

Kaptam egy privát üzenetet, amire itt reagálnék.

1. Nem vagyok tinilány.

2. Nem mondtam, hogy jó az, ha 20 évvel idősebbel kavar egy 16 éves lány.

3. Csak azt írtam, hogy hülyeség mindenkire rámondani, hogy apakomplexus, mert attól, hogy a kedves válaszoló ezt kijelenti, a kérdező egy picit sincs közelebb semmilyen válaszhoz. Engem bosszant az ilyen "csípőből jövő" címkézés.

2012. dec. 2. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!