Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év korkülönbség? Mi a véleményetek?
Sziasztok!
Légyszi ne válaszoljatok anélkül,hogy elolvasnátok a leírást.
Már egy éve tetszik egy tőlem 20 évvel idősebb férfi.(Én most leszek 24).Tudom,nem ideális,és egészen az elmúlt napokig úgy voltam vele,hogy csak szexuális vonzalmat érzek,mivel a tudatomban ott volt végig az a 20év...sokszor elgondolkodtam,és igazából nem is éreztem idáig,hogy egy laza kapcsolaton túl mást is el tudnék képzelni vele. Ha erre a 20évre gondolok az ugrik be, hogy nem érezném magam biztonságban,mondjuk ki, egyedül maradnék öreg koromra...meg persze később valószínűleg jönnének a problémák(vagy nem). Ezt most is így gondolom. Másrészt nem tudom kivernia fejemből. Állandóan csak hozzá hasonlókat kersek,de teljesen feleslegesen,mivel nem lehet helytettesíteni egy embert sem másokkal...Rengeteget gondolok rá,teljes mértékben ideális minden téren,a külseje,a belső tulajdonságai.Nem érzem, hogy szerelmes lennék(de azt hiszem,csak a korkülönbség az akadálya).Én is sokkal érettebb vagyok-nem csak saját vélemény alapján,hanem a környezetem szerint.Végül is,nem hinném,hogy rajtam múlna,működik-e vagy sem.
Röviden összefoglalva elég rossz ez a helyzet,mivel nem bírom kiverni a fejemből, ő az ideálom,és sokszor képzelem azt,hogy fiatalabb és együtt vagyunk...de a tudatomban ott van a nagy korkülönbség és ez visszahúz engem is, tudat alatt pedig valahol mégis rá vágyom,pedig tudom,hogy ez nem lenne helyes így.
Beszéltem már erről az egyik barátommal is.Elmondtam neki,hogy nem érzem,hogy szerelmes lennék,mert nálam az más...amikor minden stimmel,amikor úgy érzem,biztonsággal tervezhetek valakivel...viszont ennyire erős vonzalmat senki iránt nem éreztem,senki nem tetszett még ennyire(nem csak a külsőről van szó). Azt mondta, szerinte szeretem,csak é is tiltakozom ellene tudatosan és nem kerül így felszínre...
Bocsi a hosszú leírás miatt.
Szerintetek mit tegyek? Legszívesebben túllépnék ezen az egészen,de ezt nem tudom magamra erőltetni. Vagy próbáljam meg?
"nem érezném magam biztonságban,mondjuk ki, egyedül maradnék öreg koromra...meg persze később valószínűleg jönnének a problémák(vagy nem)."
Figyelj...24 vagy,miért ne próbálhatnád meg vele?Annyira fiatal vagy még.30évesen is fiatal leszel,ha mondjuk már 6éve együtt leszel vele!Éld az életed!Addig nem fogsz nyugodni,amíg ki nem próbálod vele!Utána majd gondolhatsz arra, hogy mégsem akarsz vele lenni,vagy nem akarsz!De sóvárogni felesleges!
Nem hiszem, hogy hosszú távon működne, de próbáljátok meg, hiszen most mindkettőtöknek jó lenne. Ha néhány hónap vagy 1 év után úgy látod, hogy ez tényleg nem az igazi, akkor már tudod, nem csak gondolod.
Amúgy vannak 60 felett is egészen jó pasik. Persze ezt 44 évesen kell nézned.
Ha szerencsés az életed és törődsz magaddal, akkor 40 év felett is tudsz még párt találni magadnak.
Köszi
Tudom,ez nekem is megfordult a fejemben,hogy x ideig együtt legyünk. De nem csak magamat kell néznek,az ok, hogy én még fiatal leszek, de ő már nem. Másrészről lassan nekem is kellene egy olyat találni,akivel tervezni lehet,mert szerintem több év kell ahhoz, hogy kiderüljön 2 ember össze illik-e vagy sem.
Persze igaz az is, hogy nem tudok nyugodni,amíg ki nem próbálom...Köszi,írhattok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!