Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon bejön nekem, és szerintem esélyem is lenne nála, a probléma csak az h ő 10.-es, én 9.-es vagyok. Igaz csak 3 hónappal idősebb nálam, de akkor is magasabb osztályba jár...
Szerintetek ez zavaró/gáz lenne neki, ha összejönnénk?
2012. máj. 8. 11:08
1/7 anonim válasza:
nem lenne gáz szerintem, nálunk az osztályban volt pár lány, aki alsóbb osztályból járt valakivel. és nem volt fura.
2/7 anonim válasza:
miért lenne az? 1 osztály különbség az semmi, 3 hónap meg még annyi sem... sok lány nem szeret fiatalabb fiúval összejönni de ha valakinél elég jó vagy akkor jóval nagyobb korkülönbségnél is akadálytalanul meg tudod szerezni úgyhogy hajrá ;)
3/7 anonim válasza:
az első szerelmemmel pontosan így volt. én vagyok a csaj, és egy osztállyal fennebb jártam, igaz csak 1 hónappal voltam idősebb nála. 1 évig voltunk együtt. hajráá. :)
4/7 anonim válasza:
Nem a korkülönbséggel van a gond, hanem hogy még nektek nem ezzel kéne foglalkozni!
5/7 anonim válasza:
Ja, bocsánat, én 10 és 9 évest olvastam először. :)
Így visszavonom az előző hozzászólásomat.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
Ezek szerint a lányokat nem zavarja annyira hogy fiatalabb barátjuk van, mint gondoltam.
4. válaszoló, szerinted mit kéne csinálnom? 4-5ös tanuló vagyok + napi szinten spotolok...
2012. máj. 18. 23:45
7/7 Csegi89 válasza:
Figyelj ezen szerintem ne aggódj...igaz iskolás korban valahogy ez a korkülönbség dolog kiélezettebb, de szerintem akkor se parázz rajta. Én most vagyok 22, a barátnőm pedig 32!! Most nyáron költözünk össze...:)) 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!