Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a korkülönbség?
Figyelt kérdés
19/L 28/F
Eddig nem gondolkodtam rajta, de múltkor valaki beszólt ezzel kapcsolatban :S
2012. máj. 17. 22:10
2/13 anonim válasza:
Nem sok, nekem is van egy kis tesóm és ő is egy csomó évvel fiatalabb nálam.
3/13 anonim válasza:
szerintem nem baj az a 9 év. a gond csak ott kezdődik, hogy mi van akkor, ha ő már gyereket szeretne, te pedig még nem
5/13 anonim válasza:
Szerintem határeset, de nagyon emberfüggő. Ha jól megvagytok, akkor semmi baj vele.
6/13 A kérdező kommentje:
ma 22:12
Ezzel szerencsére nincs gond, mert mind a ketten kb. 5 év múlva szeretnénk. Az még nagyon a távoli jövő :)
2012. máj. 17. 22:18
7/13 anonim válasza:
Nekem is beszóltak, pedig én 23/N a párom 29/F
Ne törődj velük ;)
8/13 anonim válasza:
23-29??? Azzal mi a baj? A 19 az mondjuk még tényleg elég fiatal, de hát jogilag is felnőtt, meg amúgy is... És nem 55 évessel jár, hanem 28...
9/13 anonim válasza:
Jó kérdés mi a bajuk a 23-29-el. Nem egyszer megkaptam, hogy majd papájuk lesz a gyerekeknek, nem apjuk -.-'
10/13 anonim válasza:
Uramisten... Én 26 vagyok, a párom 34, de nem érzem úgy, hogy nagypapa feje lenne, ha mondjuk 3 év múlva babánk lesz... :))))
Akárhogy is, lányok, 19 vagy 23 évesen huszonéves pasival járni normális dolog. (Ha nem nős. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!