Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 év nagy korkülönbség? (...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év nagy korkülönbség? ( többi lent )

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és szerelmes vagyok egy nálam 20 évvel idősebb politikusba, agglegény, neki is tetszem. Mivel mindketten társadalmi életet élünk elkerülhetetlen, hogy találkozzunk, beszéljünk. Mit tegyek ? Arra nincs esély , hogy várjon rám és elvegyen feleségül. De én tényleg szeretem.

2012. máj. 19. 06:44
1 2 3
 11/29 Mercutio <3 válasza:
45%
Nem hiszem mert ha szeretitek egymást semmi sem állhat az utatokba ... nekem is teszik ( enyhén szólva ) egy sokkal idősebb pasi (24 - év korkül) és egy jó tanács a pasival kapcsolatban : szard le mások véleményét mert ha igazán szereted csak ő a fontos :)
2012. máj. 20. 16:38
 12/29 Johnny B. Goode ***** válasza:
24%

Persze, sok nagy igazság összejött ide... :)

Tehát Te vagy 16, a pasi 36.

Úgy látszik komoly kapcsolatban, hosszútávon gondolkodsz.

10 év múlva leszel 26, ő 46.

20 év múlva leszel 36, ö 56.

30 év múlva leszel 46, ő 66.

Nem tudom mennyire érzékeltettem, de ha megnézed, akkor láthatod, hogy te még javában buliznál és már kezdenél arra gondolni, hogy jó lenne esetleg gyereket szülni, ő már lassan a nagyapa-kor felé közeledik, aztán elérsz abba a korba, mikor középkorú leszel, a nők ekkor a legjobbak szexuálisan, ő pedig már örül, ha hetente egyszer-kétszer feláll, a többit mát nem ragoznám, láthatod.

Az meg egy életcél, hogy szerető legyél, egy politikus kitartott szeretője (amolyan privát k*rva), akit eltart és pénzel a kufircért?

2012. máj. 22. 08:18
 13/29 anonim ***** válasza:
40%

szeretőnek lenni annyi, mint ingyen prostit csinálni magadból.

Én is nehezen de rájöttem, hogy szeretőként hiába adom oda a szívem, mert csak a testem kell... és azt pardon nélkül megkapja. :/

ÉN SZERETŐ SOHA TÖBBÉ!

2012. máj. 22. 08:20
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
kislány vagy még. ha összejöttök még meg is büntethetik.
2012. máj. 22. 08:24
 15/29 Johnny B. Goode ***** válasza:
85%
Mi alapján büntethetnék?
2012. máj. 22. 08:41
 16/29 omba ***** válasza:
80%

A vonzalom, szerelem, nem matematikai kérdés.

Nem a 20-at sokallom, a te 16 évességed túl kevés, - szerintem.

Abban nem látok semmi rosszat, ha nem csak olyan ambícióval alakul ki kapcsolat, hogy ez 30 évig így is marad.

Az igazi boldogság 1 napra is az örökkévalóság

2012. máj. 22. 09:10
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Hat hallod nem semmi mar nekem sok lenne h 16 vagy kül 23 vok szal..... na de ha a politikus a fiatal csajszikra pukik nem kicsit pedoa csavo akk..... lehetne esze de neked is....
2012. máj. 22. 09:32
 18/29 anonim ***** válasza:
45%
Keress egy korban hozzád illőt. Hidd el nekem, akinek 36 éves koráig nem nőtt be a feje lágy, annak már nem is fog.
2012. máj. 22. 10:12
 19/29 anonim ***** válasza:
62%

Apakomplexusod... most mindenki aki 10+ éves férfira azt mondja tetszik neki, és tizenéves, annak ez a "baja", nincs megfelelő kapcsolata az apjával, és biztos tragikus gyerekkorod volt...nagyon sok jó pszichológus van itt :D

Tudom, hogy rossz, mikor az érzéseidet kétségbe vonják, de én is voltam 16, meg kevesebb...

Nagyon sokféle érzés létezik, amire még a mi gazdag magyar nyelvünk sem ad szót.

Szerintem lehetséges, hogy egyfajta rajongást érzel iránta, felnézel rá, biztonságban érzed magad mellette,

és van egy fajta tekintélye, esetleg nagyon jókat beszélgettek, szóval egy férfit látsz benne, néha gondolsz rá, hogy csókolóztok stb.

Viszont, ha valóban szerelmes lennél, hidd el, nem jutna eszedbe ez a kérdés.

De mivel nem tudod nevén nevezni, és hasonlóak a "tünetek" a szerelemhez, elnevezed annak, és belepörgeted magad :)

Nagyon szép az amit érzel, de szerintem amikor majd jön egy korodbeli, vagy nem kordo beli, akinél elborítja az agyadat a köd, akkor fogod ezt igazán tisztán látni. De addig őt bálványozod :)

2012. máj. 22. 13:31
 20/29 anonim ***** válasza:
40%

Téged megértelek, mert gyerek vagy, hibázol. De, hogy hogy egy középkorú, már-már öregedő férfinak ne legyen esze, az mélységesen felháborít!

KÖnyörgöm, ne hagyd, hogy pár alkalomra megfektessen! Míg élsz bánni fogod, mert jön majd rendes, korodbeli srác, aki ha ezt megtudja, nem fog melletted maradni, mert azt fogja hinni pénzért voltál a férfival.

Had adjak egy jó tanácsot! Kérlek szépen, fogadd meg a saját érdekedben! Bármennyire is szerelmes vagy, ha komolyan tervezel vele, ne engedd, hogy elcsábítson szexuálisan! Ha hónapokat képes rád várni, akkor elhiheted, hogy szeret. Bár akkor is van egy csöpp esély rá, hogy melletted félre kufircolt.

16 évesen egy 17 évvel idősebb férfival jártam így. Én naív marha ittam a szavait, első szerelem. Sokáig tartott ugyan, de hosszú idővel jöttem rá, hogy folyamatosan volt korabeli nője mellettem. Olyan szinten tropára vágta az önbecsülésem, a férfiakba vetett bizalmam, hogy 24 évesen kezdek úgy érezni, hogy talán végre tudok megint bízni férfiban.

24/N

2012. jún. 1. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!