Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Barátnőm azt állította, hogy párom megcsalt. Biztos forrásból tudja. (Nem látta senki, a nő mondta, akivel párom állítólag megcsalt) Számon kértem páromat. Azt mondta nem csalt meg, engem szeret és nagyon rosszul esik neki, hogy én inkább egy idegennek hiszek mint neki. Erre annyit válaszoltam, hogy nekem is rossz, de nem tudom kinek higgyek és nem akarom, hogy hülyét csináljon belőlem.
Azóta a beszélgetés óta nem keresett, pedig ez még d.e. volt. Azt sem tudom mi van vele! Most nem neki kellene pedáloznia? Nem bizonyítania kellene az igazát?
Szia!
Lehet, hogy megcsalt, de ne feledd el, hogy amennyiben nem, akkor viszont rohadtul megbántottad.
Azért mondom, mert az én kapcsolatomban is kisebb nagyobb eltéréssel elöfordult ilyen, az volt, hogy a barátnöm elkezdett az exeimröl faggatni ami még nem is volt gond, hát tudhatja éppen kivel voltam együtt régebben, aztán amikor már ott tartott, hogy kivel mikor hol szexeltem, tartom e valamelyikkel a kapcsolatot, miért ismeröseim facebookon, akkor mondtam neki hogy le kellene lassan állni, mert eszem ágában sem lenne megcsalni. Aztán aznap este azt sem engedte hogy hozzábújjak, mert a fejébe vette, hogy biztos megcsalom, aztán kérdeztem mi az isten a baja, és azt mondta, nem tudja, hogy bízhat e bennem...
ès ez annyira sz*rul esett, hogy tényleg hajtok, meg hü vagyok, és erre ezt vágja hozzám, hogy annyit tudtam mondani: Akkor f*ck off, gondolkozzál magadon, és majd holnap beszélgetünk. Másnap bocsánatot kért, és azóta nem került ilyesmi szóba.
Az én példámból kiindulva, elképzelhetö, hogy csak szarul esik neki, hogy azért amit nyújt, azt kapja cserébe, amit.
22/F
Jah és mellesleg, nem a barátnödet kellene megkérdezni inkább, hogy ki is ez a nö, mert megszeretnéd kérdezni személyesen?
A helyedben elöbb derítettem volna ki 100% ra, mielött számonkértem volna a párom...
Legközelebb már rutinosabb leszel
pont tegnap tortent velem , h egy volt baratnom a baratomnak azt hazudta h en lefekudtem a baratnom palijaval.Termeszetesen nem igaz.Azota a csajt befenyitettem ragalmazasert.De ami nem megy ki a fejembol, h nem az esett szarul , h a csaj hazudott, (mert mar ismerem a mocskos termeszetet), hanem az hogy a baratom egy kicsit elkezdett ketelkedni bennem, es nekem kellett sirva magyarazkodnom, h de hat ertse mar meg h a csaj nem komplett es a sajat szar eletet akarja rajtam megbosszulni, mert hogy ritka irigy noszemely.Nagyon fajt.Termeszetesen rovid idon belul , tisztazodtak a dolgok.Mar minden oke, de tenyleg borzalmas erzes volt artatlanul szenvednem! sms-k garmadat irtam irtam neki, mar magamban az eletemet is megutaltam. meg ha csak egy fel napra is! szoval , nem biztos h amit a kedves baratnod allit igaz is, de az ellenkezojere is meg lehet az esely.
ezt csak azert irtam ,h nehogy kesobb artatlanul szenvedjen a baratod.egyebkent meg mi az a biztos forras???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!