Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Barátnőm azt állította, hogy párom megcsalt. Biztos forrásból tudja. (Nem látta senki, a nő mondta, akivel párom állítólag megcsalt) Számon kértem páromat. Azt mondta nem csalt meg, engem szeret és nagyon rosszul esik neki, hogy én inkább egy idegennek hiszek mint neki. Erre annyit válaszoltam, hogy nekem is rossz, de nem tudom kinek higgyek és nem akarom, hogy hülyét csináljon belőlem.

Azóta a beszélgetés óta nem keresett, pedig ez még d.e. volt. Azt sem tudom mi van vele! Most nem neki kellene pedáloznia? Nem bizonyítania kellene az igazát?

2012. máj. 19. 01:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Figyeld meg, ha kiderül, hogy mégis van valakije, azt azzal fogja magyarázni, hogy a te hibád. Nem bíztál benne, és ezért másnál kereste a boldogságot. Valami ilyesmivel fog előhozakodni, vagy valami ilyesféle össze-vissza hülyeséggel, a lényeg ugyan az. (Adja a jó Isten, hogy ne legyen igazam)
2012. máj. 19. 01:25
 2/17 anonim ***** válasza:
De ha igazam van, akkor vidd internetközelbe és told oda a képét a válaszomhoz. Üdvözlöm! (Első voltam)
2012. máj. 19. 01:26
 3/17 A kérdező kommentje:
Most hívott fel. Részeg!..nem igazán értettem semmit, csak azt hangoztatta, hogy szeret!
2012. máj. 19. 01:28
 4/17 anonim válasza:

de azt kellene csinálnia, ezzel el is árulta magát (mint tudjuk nem elég mondani, tenni is kell érte)

mondjuk te ismered, neked kellene tudni mikor mond igazat

én azt mondom hallgass a szívedre, tudni fogod mit kell tenned (és mondanod) ha eljön az idö

2012. máj. 19. 01:29
 5/17 anonim ***** válasza:
Lelkiismeretfurdalás... :(
2012. máj. 19. 01:32
 6/17 anonim válasza:
én is utolsó válaszloló igazára voksolom :/, akkor hangoztatom, ha iszonyat erős az érzés vagy épp a felismerés az ezzel ellentétes tett miatt
2012. máj. 19. 01:35
 7/17 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek igaz? Tényleg megcsalt? Nem akarom elhinni és azt sem tudom mit csináljak! :((
2012. máj. 19. 01:36
 8/17 anonim válasza:
de végülis a jelen a lényeg, ha negatív kell a tisztán látáshoz megbocsájtható
2012. máj. 19. 01:37
 9/17 A kérdező kommentje:
Mármint, ha megcsalt természetesen szakítok. Soha nem bocsátanám meg. De nem fogom fel. Semmit nem vettem észre belőle és állítólag amikor az ominózus eset történt, másnap egész nap együtt voltunk. Szerelmeskedtünk, éreztem hogy szeret, boldog voltam. Nem hiszem el, hogy erre képes volt!
2012. máj. 19. 01:38
 10/17 anonim ***** válasza:
A megcsalást hol észreveszik, hol nem. Ez benne van. De ne egy netes oldal válaszolóinak higgy, akiket még az életben nem láttál, ezek csak útmutatásként szolgálnak. Próbáld meg magad eldönteni, hogy mit akarsz.(Első voltam megint)
2012. máj. 19. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!