Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, mit gondoltok erről? (lent)
18 éves teljesen normális srác vagyok.
Nincs barátnőm, s még sosem volt. Az igazság pedig az, hogy nem is vágyódom barátnőre.Nem vagyok meleg, egészséges hetero vok, de egyszerűen nincs szükségem párakapcsolatra.
A legtöbb velem egykorú (olykor már nálam jóval fiatalabb) srácoknak van csajuk, s egyfolytába csak csajt, csaj hátán akarnak. Ha szakít egyikkel,másnap már új van. (...)
Nos, én meg nem akarok párkapcsolatot, nem vágyódom barátnőre, annak ellenére, hogy mint írtam hetero vok.
Na és az a bajom, h ha valaki (mondjuk 18éves másik haver) megkérdi van-e barátnőm, mindig azt felelem nincs. S már azaz érzésem h búzának tartanak, mert nem keresek senkit magamnak.
Ti erről mit vélekedtek? Főleg fiúk véleményére vagyok kiváncsi! Kellene valamit tennem?
Addig jó, mig nem tombolnak benned a hormonok.
Későn érő típus vagy, nem kell azzal foglalkozni, hogy más mit mond.
A b*zizást könnyen ki lehet küszöbölni, ha a csajokról alkotott véleményed megosztod a haverokkal. Ekkor mondjuk fennáll a veszély, hogy majd jól kitalálják, hogy ha te nem tudsz becsajozni, majd megoldják helyetted. :D
Nekem pl van egy haverom, aki idén múlt 30 éves, de nem volt még csaja egyáltalán. Ma is egy nagy gyerek, most kezdett el érdeklődni ez irányba. Korábban bennem is megfordult a lehetőség, hogy meleg, aztán egyszer csak megláttam, hogy nem gyengén megakadt a szeme egy-egy csajon a strandon. Akkor rájöttem, hogy nincs gond az irányultsággal, csak az igény nincs meg. Van ilyen.
Nincs gond azzal, ha még nem akarsz becsajozni. Nézd másképp. Legalább nem kell egy hormonjaival és érzéseivel tomboló kamaszlányt elviselni. Én lány létemre komolyan tisztelem azokat a fiúkat, akiknek a barátnőjük kamasz. Azok a hangulatingadozások és ingerlékenységek, amik akkor vannak, valami szörnyűek. Ráérsz csajozni 20 évesen is. Nem dől össze a világ, ha akkor lesz először barátnőd!
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!