Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, erről mit gondoltok? Légyszi adjatok tippeket
A barátnőmmel lassan 3hónapja ismerjük egymást és ő már nem szűz, de velem még nem feküdt le.gondoltam rá hogy nálunk az ágyban, de szerintem az túl egyszerű lenne :S csak nem tudom hogy akkor mi lenne jó? este a csillagok alatt ??(mikor már jobb idő lesz ) mert egy nagy rét van a házunk előtt és azt is talán szeretik a csajok de sajnos nem értek ehhez :// :D .. tudnátok tippeket adni?
F/17
Szia!
Kivitelezhető de romantikus: a szobádban meggyújtasz pár gyertyát, mondasz neki szépeket (:P) aztán ha látod, hogy már nagyon virul a feje elkezdetek csókolózni aztán...gondolom onnan már tudod.
/persze a gyertyák előre legyenek meggyújtva, és legyen tiszta az ágynemű, hogy lássa, hogy azért készültél de nem vitted túlzásba mert ha esetleg valami más miatt nem akar veled dugni akkor nem lesz neki nagyon kínos amikor elutasít/
Priviben mindenképpen írd majd meg, hogy bejött-e! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!