Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes ezen őrlődnöm? (lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ezen őrlődnöm? (lent a történet)

Figyelt kérdés
Nem írom, hosszan a lényeg, hogy egy ökörködös este a barátnőm felregisztrált egy társkeresőre, és azt nézegetve, rátaláltunk a jelenlegi barátomra, aki szintén regisztrált több mint két évvel ezelőtt. Vérszemet kapva, beléptem a nevével, a jelszót érzéssel kitaláltam. Soha nem néztem bele semmi személyes dolgába eddig és nem is szándékozom. Szóval a profiljában volt egy levél. Megismerkedésünk utáni harmadik hónapban írt egy hölgyeménynek, amiben elemzi, hogy milyen elbűvölő a képei alapján, s bár a hölgy írta, hogy nagyon aranyos, de nem akar tőle semmit. Mégis borzasztóan érintett, hogy akkor mi már együtt voltunk és ő írt csajoknak. Ha itt írt, máshol is írhatott. Mi akkor már (még csak) 3 hónaposak voltunk, most több mint másfél éve vagyunk együtt. Ti erről mit gondoltok? Nem pozitív válaszokat várok, hanem mindenki személyes véleményét. Mit is higgyek erről az egészről? 21/L (ő 28/F)
2009. jún. 27. 15:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

utolsónak: csak itt nem is csak az a probléma, hogy fent van a srác, hanem a levél, amit a másik csajnak írt. így meg ha megkéri h törölje magát, nem fogja megtudni a kérdező, hogy megbízhat-e benne, randizgat-e esetleg, vagy ilyenek. meg attól, hogy 1x kitörli magát, máskor visszaregisztrálhat akármilyen néven is.

én is az első hozzászóló ötletét támogatnám.

2009. jún. 27. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!