Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ezen őrlődnöm? (lent a történet)
Szerintem meg ezzel a kémkedéssel csak saját magadat alázod meg! Kérdezz rá nyíltan, hogy mi a helyzet, miért kellett ezt csinálnia. Aztán pedig a választól függően mérlegelheted, hogy mi legyen, de ezzel a további játszadozással szerintem csak rontanál a helyzeten! Ha esetleg tényleg megcsalt nem ér annyit, hogy ilyen mélyre süllyedj miatta! Legalábbis én eléggé elítélem az ilyen kémkedős dolgokat, akkor már inkább rákérdeznék a dologra egyenesen!
Egyébként meg teljesen érthető, hogy kiakasztott a dolog, mert lehet még "csak" 3 hónapja voltatok akkor együtt, de nem ez számít, mert már attól a pillanattól, hogy összejöttetek ilyet nem engedhetne meg magának... legalábbis szerintem!
De az rosszul is elsülhet, mert az jöhet le neki belőle, hogy te kémkedsz, és még ha van is rá magyarázata, akkor sem biztos, hogy elmondaná neked, mert megsértenéd azzal, hogy nem bízol benne. Nem is tudom rendesen megfogalmazni, amit gondolok, de
tegyük fel, hogy van valami nyomós oka rá (esetleg akkoriban nem voltatok a legjobb passzban, vagy épp össze voltatok veszve, vagy nem volt magában biztos, de azóta már nem foglalkozik vele), és te ki akarod őt játszani. Lehet, hogy rákap a horogra, de az is lehet, hogy nem.
Ha rákap: tudod, mi a helyzet, de még akkor is lehet, hogy te magad lovalod bele őt valamibe.
Ha nem kap rá: van normális magyarázata.
Én inkább azt csinálnám a helyedben, hogy elmondanám neki, hogy egy bolondos estén regisztráltunk barátnőmmel egy hülye p*csaként a bizonyos társkeresőre, és megláttam őt is, és nem esett jól, hogy ott találtam, ezért szeretném, ha letörölné magát onnan, hiszen már itt vagyok neki én. Fölösleges belebonyolódni egy hazugságba.
Egyébként velem is volt ilyen, hogy 3 hónapja jártunk az akkori barátommal, mikor unalomból fölregeltem egy hasonló oldalra, csak mert kíváncsi voltam, tényleg olyan -e, mint mondta barátnőm, és láss csudát: ráakadtam. Én akkor írtam neki egy levelet a nevemmel, hogy "én csak unalomból regisztráltam ide, barátnőm sztorijai miatt, egyáltalán nem pasit akarok, de te miért vagy fönn? Nem zavar, hogy én is itt vagyok neked?" - hát, az én történetem annyival másabb a tiednél, hogy a srácot egyáltalán nem érdekeltem, annyira komolytalan volt, hogy szakítás lett a vége. Ő valahogy nem fogta föl, hogy nekem miért esik rosszul, hogy miközben van barátnője (én), másokkal ismerkedik. Persze a levelem megírása után nem sokkal töröltem is magam, és ezt neki is megmondtam (de úgyis észrevette a levelezőrendszerből).
Szóval összegezve: ne add ki magad valaki másnak, ne akard se őt, se magadat becsapni. Őszintén mondd el neki, hogy megláttad az adatlapját, és ha komolyan gondolja veled ezt a kapcsolatot, akkor törölje magát ezekről az oldalakról.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!