Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ritkán találkozok 1 csajjal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ritkán találkozok 1 csajjal akkor szakítani fog velem?

Figyelt kérdés

Ezt azért kérdezem,mert ritkán találkozunk és most is elment a csaj nyaralni.Én nagyon szeretem őt és nem akarom,hogy szakítsunk!Én 13 ő meg 12 éves és nagyon szeretjük egymást!Ott ahova ment nyaralni ott

nincsen internet így nem tudunk msnezni!Mit csináljak!Nem fog velem szakítani?

2009. jún. 27. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
ez aranyos:) ha szeret, nem fog...:)
2009. jún. 27. 10:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. jún. 27. 10:35
 3/8 anonim ***** válasza:

:) sztem nemfog, ha tényleg szeret:)

nyaraláskor megesik :)

énis igy leszek vele, de nekem alapbol van oylan, h mondjuk 1 hétig nem látom a barátomat, mert dolgozik...

Amig csak a nyaralás az oka ennek, addig tuti nem :)

2009. jún. 27. 10:36
 4/8 A kérdező kommentje:
1 héten hányszor találkozzak vele?
2009. jún. 27. 10:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Az előző kommentelő vok

sztem ezt ne számszerint nézd:)

amikor mindketten ráértek, és szeretnétek találkozni

Én azt szoktam mondani a barátomnak, mikor nemtalálkozunk egy hétig és neki lelkiismeretfurdalása van emiatt, hogy igy legalább nem ununk egymásra :D (nahjo, ez persze csak vicc)

De lényeg, hogy nemkell számokhoz kötni :)

Ahogy érzitek

2009. jún. 27. 10:40
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. jún. 27. 10:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Annyiszor találkozzatok, ahányszor jól esik, de ne csüngjetek mindig egymás nyakán, mert akkor hiába vagytok odáig egymásért, lehet, hogy egy idő után megunjátok egymás társaságát! Még elég fiatalok vagytok, sokat változhat a viselkedésetek, ízlésetek. De ha tényleg szeretitek egymást, akkor ez nem lesz gond. Sok gyerekkori barátságból lesz egy életen át tartó szerelem.

Amiatt meg ne aggódj, hogy a nyaralás miatt szakítani fog veled, ez hülyeség! Hiányozni fogsz neki, és ha hazajön, és megint találkoztok, még jobban örülni fog, hogy lát, mint egyébként :)

2009. jún. 27. 14:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Aha,ok,thx!
2009. jún. 27. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!