Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavarna, ha a párotok nem dolgozna, ti pedig igen?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy fiú (23 éves) és van felsőfokú iskolai végzettsége is, de nem dolgozik, mert pár éve akkora vagyont örökölt, amiből gondtalanul meg tud élni élete végéig. Titeket zavarna, hogy kb. egész nap nem csinál semmi érdemlegeset?
2012. máj. 17. 15:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Engem sem. Igyekezni kell olyan melót csinálni, amit szeret az ember és nem (régi "jó" magyar szokás szerint) köpködni a másikra, mert neki jobb.
2012. máj. 17. 16:36
 12/15 perky pug ***** válasza:
Hát azért emberek nem tudom ti melyik bolygón éltek.Majd biztos dolgozik ha akkora a vagyona hogy meg tud élni.Az önkéntes munkás tetszett a legjobban azon jót nevettem.Szerinted a te kedvedért mennyi esély van rá hogy elmenjen dolgozni mikor semmi szükség nincs rá?Igazából úgy veszem észre az bánt hogy neked dolgoznod kell.Hát cumi.Ha ez megnyugtat nem vagy egyedül a földön akinek dolgoznia kell hogy megéljen
2012. máj. 17. 16:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Legalább több ideje marad rám :) De én például nem bírnék minden nap otthon ücsörögni... Muszáj lenne valamit csinálnom amire a munka a megoldás. Amúgy ahhoz hogy egy embernek legyen céljai, kitartó legyen meg kell tapasztalnia milyen az amikor dolgozni kell a pénzért... Szerintem
2012. máj. 17. 17:14
 14/15 anonim ***** válasza:

perky pug: Bárcsak dolgozhatnék! :) Ugyanis nincs melóm...De hogy megnyugodj: volt milliomos pasim, képzeld el.(akkor még nem voltam munkanélküli, a kapcsolatunk után rúgtak ki.) És tudod, mi zavart benne a legjobban? Az, hogy naponta a fejemhez vágta, hogy ebből nekem is "csurran-cseppen" úgyhogy fogja be a nagy pofám. Meg hogy ez így az ő pénze, meg úgy az ő pénze...mintha megdolgozott volna érte. (mert nem)

Hát köszi, de nekem ilyen kapcsolat nem kell. Némelyik nőnek, még érzelmei is vannak, akármilyen hihetetlen.

2012. máj. 17. 17:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát ha van pénze az nem baj, csak nehogy egyszercsak elveszítse és rajtam élősködjön. Az zavarna.
2012. máj. 17. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!