Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavarna, ha a párotok nem dolgozna, ti pedig igen?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy fiú (23 éves) és van felsőfokú iskolai végzettsége is, de nem dolgozik, mert pár éve akkora vagyont örökölt, amiből gondtalanul meg tud élni élete végéig. Titeket zavarna, hogy kb. egész nap nem csinál semmi érdemlegeset?
2012. máj. 17. 15:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
én kitenném a szűrét!
2012. máj. 17. 16:00
 2/15 anonim válasza:
Hogyne zavarna!! Én biztos nem alapítanék egy ilyen emberrel családot, még a legnagyobb jó indulattal sem.Az élet nem erről szól...
2012. máj. 17. 16:01
 3/15 anonim ***** válasza:
Hogyha valóban elég lenne a pénz élete végéig, akkor minek dolgozzon??? Hogyha viszont az zavar, hogy nem csinál semmit, jobb lenne, hogyha egész napot a kocsmában töltené? Adj neki valami házimunkát, hogy otthon csináljon rendet, és fenyegesd meg, hogyha nem lesz rend, mire hazaérsz, akkor nem lesz este szex :D
2012. máj. 17. 16:05
 4/15 anonim ***** válasza:
56%

Persze-persze biztos elzavarnatok egy milliárdos orokost:D

Gondolkozzal kérdező, egy milliardost egy nő se fog kidobni:D

2012. máj. 17. 16:05
 5/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy zavarna. És nem azért mert én dolgozok ő meg nem, hanem attól még, hogy pénze van, kell valami tevékenység, ami kitölti a napjait, ez lehet munka, tanulás, jótékonykodás, akármi, csak hasznos dolog legyen. Ha ilyen here, hogy csak ül a pénzén és nem csinál semmit, az elég kiábrándító, családot én sem tudnék tervezni ebben a helyzetben.
2012. máj. 17. 16:06
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem az a része zavarne, hogy nem keres pénzt, hanem az, hogy henyél, és baromi kényelmes életet akar magának, míg engem elküld gürizni...

Ha nincs szüksége a pénzre, amit az állásával keresne meg, akkor menjen el önkénteskedni fizetés nélkül, vagy pedig adakozza el a fizetését.

2012. máj. 17. 16:07
 7/15 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok, és voltam hasonló helyzetben:A csajjal együtt voltam, amíg ki nem tanulta a szakmát,amit ki választott, aztán persze végig én tartottam el,együtt éltünk.Amikor meg végzettt,esze ágában sem volt dolgozni, a sok veszekedés hatására el ment állásinterjúkra,de azokat szándékosan elcseszte.Ezért mégtöbbet veszekedtünk,aztán csak szórakozni járt,persze az én keresetemből.Már nem vagyok vele,nagyrészt ezért.
2012. máj. 17. 16:17
 8/15 A kérdező kommentje:
A nem csinál semmit részt ne úgy értsétek, hogy egész nap otthon ül és heverészik, de dolgozni nem jár. Sportol, szórakozik stb.
2012. máj. 17. 16:19
 9/15 anonim ***** válasza:

Első 2: U MAD?

Milyen képmutató itt mindenki... sztem egy nőt se zavarna ez ameddig csurranna cseppenne neki abból a nagy vagyonból... Új ruhák, ajándékok, nyaralás ez tényleg nem jön be nektek hölgyek?

Azt meg ne várja már senki, hogy a milliomos csávóka egyből átruházza rátok a vagyona felét és akkor onnantól nem kell dolgozni... persze sok nő erre vágyik, és egy csomónak sikerül is elérni :D De azért egy esküvőt, vagy 3-4 évet nyilván okos dolog várni az ilyennel, főleg h onnatól h valakinek pénze van, duplán kell vigyázni a nőkkel...

Viszont Kérdező te se gondoltad át a kérdést. Nem tudom mennyi valóságalapja van a dolognak de olyan nem nagyon van, hogy valaki otthon ül és nem cisnál semmit. Max 1 év és megunja. Ha viszont van egy biztos alapja az embernek az hihetetlenül megindíthatja és kibontakozhat, belekezdhet egy vállalkozásba, kereskedhet ingatlanokkal, vagy művész lehet stb.

Akkor van csak baj ha tényleg nem mozdul ki otthonról olyan lesz mint egy arisztokrata öregúr, sajnálja a pénz mindenre, van 10 háza a Rózsa dombon de mindegyik ki van adva és tulajdonképpen nem tudja élvezni a vagyonát, csak gyűjtögeti...

Aki meg azt mondja h adományozza el a pénzt ne röhögtess már :DDD

ma 16:05 Hmm a nem lesz szex fenyegetés mindig bejön a nőknek, kivéve amikor nem :) sztem akinek ennyi pénze van van pénze szobalányra is :D de azért abban igazad van h ha a csávó tényleg nagyon csak henyél, akkor azért ki lehet találni valami programot, jó ha közös, mondjuk sport, vagy valami érdekes hobbi, ezzel is lehet valakit noszogatni nem cska házimunkával :)

2012. máj. 17. 16:24
 10/15 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna.
2012. máj. 17. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!