Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hajógyárin könnyű bejutni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajógyárin könnyű bejutni?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogy ha még nem múltam el 18 éves akkor mennyire könnyű bejutni a Hajógyárin található szórakozóhelyekre?

2012. máj. 16. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Igazi alpári helyek !:D
2012. máj. 16. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Nem ott a helyed még. Szóval köszi az érdeklődésed, mindenképpen szólok a kollégáknak, hogy a személyiket jobban figyeljék. Várj egy kicsit, hidd el, hogy sokkal jobb lesz majd idősebben, ha fiú Vagy, ha lány.
2012. máj. 17. 01:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem neked való hely...viccen kívül mondom. Én 21 éves fejjel is ledöbbenek sokszor és elgondolkodom miért is jöttem ide..

21L

2012. máj. 17. 11:13
 4/8 anonim ***** válasza:
"Sokszor ledöbbenek hogy mégis miért jöttem ide"Sokszor.Tehát utána képes vagy megint odamenni.Első válaszoló vagyok ,és gratulálok...És nem vagyok egy szentfazék,nem ítélem el a szórakozóhelyeket,sőt magam is látogatom őket.De ott található a Hajógyárin a legocsmányabb közönség erre...
2012. máj. 17. 15:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, képzeld el, képes vagyok odamenni a barátaimmal:) Nem mondhatom én egyedül, hogy ne oda menjünk, ha 14 ember szeret ott lenni...:)

21L

2012. máj. 17. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja akkor nekedis ilyen agyatlan barmokból/kancigányokból áll a baráti köröd?:D (És téged adnak körbe?:P)
2012. máj. 17. 23:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kell oltani senkit! Én oda járok rendszeresen vasránap esténként, mert egyedül ott van olyan színvonalú techno-party az országban, ahol jól érzem magam. A többi rendezvény is elég minőségi. Aki megteheti anyagilag, az jól tudja magát érezni biztosan, mert a társaság, a kiszolgálás, a zene és a környezet is elég jó. Néha előfordulnak érdekességek, de itt jelentősen kisebb arányban, mint máshol.
2012. máj. 18. 07:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os. Értékelem a kedves szavakat és a még kedvesebb megjegyzéseid, de nem, nem az általad említett emberekből áll a társaságom (bár nem tudom ezeket miből sikerült kikövetkeztetned, te biztos jobban értesz hozzá). És képzeld, még csak nem is engem adnak körbe:) Viszont ahogy elnézem, te szereplője lehettél egy-egy ilyen jelenetnek, ha ennyire "tudod" velem mit csinálnak.

21L

2012. máj. 18. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!