Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez ügyben hogy kellene cseleke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ügyben hogy kellene cselekedni?

Figyelt kérdés
Találkoztam múlt szombaton egy szép lánnyal korábban csak képek alapján ismertem, de tetszett meg én is bejöttem neki. Nagyon boldog volt mikor elmentem hozzá ugyanis msn-en ismerkedtünk meg. Nem vagyok híve az ilyennek de egyszer most belementem! Meg is bántam! Na de a lényeg: mikor odamentem nagyon boldognak látszott, jól elvoltunk már az első találkozón csókolóztunk öleltük szeretgettük egymást naplementés estével zárult! Gyönyörű nap volt! Aznap -mivel kis faluban lakik- még sétálgattam vele láttak a barátnői a barátjai és fülig ért a szája büszke volt rám nagyon mert helyesnek és vagánynak tartott. Aznap este mikor haza értem még telefonon felhívtam boldog volt. Aztán mondta másnap, hogy kicsit kicikizték miattam, hogy ki volt ez a nagy állat (pedzettek rám) takarodjak el onnan meg ne próbáljak oda menni többet. Azóta a csaj elég közönyös velem azt érzem nagyon nem oké valami. Egyszer még találkoztunk most kedden, de már nem volt olyan mint elsőnek, ideges volt és nagyon furcsa. Azóta meg romlott a helyzet tovább. Mit csináljak nekem ez valahogy nem tetszik? Mi lehet a háttérben? Lehet annyira kellettem, hogy lássonak, hogy futkosok utána ő meg nagynak érezze magát és annyi? Átvert volna? Nagy szerelmet vallot pedig azelőtt!
2009. jún. 26. 20:57
 1/7 anonim válasza:
Egyszerűen csak arról van szó h nem tetszettél a barátainak, és valószínű h ő pedig nagyon befolyásolható. Én úgy gondolom h biztos tetszel neki, de sugdostak a fülébe, pont azokat amiket írtál és most nem tudja h mi legyen. Kérdezz rá h miért csinálja ezt.
2009. jún. 26. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is falusi v.ok (sajnos) és nagyon jól tudom hogy itt mi megy.

Lehet hogy az a csaj akiröl beszélsz előzöleg egy olyan srácnak lehetett a csaja ott a faluba, akinek nagyon sok cimborája van és ő a helyi éjszakai élet arca.

Vagy jobb eset, ha ez a csaj előzőleg egy "bevehetetlen vár" volt és nem adta a derekát a helyi srácoknak, ezért akarják hogy eltünny a területükről.

Vagy egyszerűen csak nem tetszett az arcod a helyieknek, elkényeztetett városinak, kivülállónak néztek aki az ő vadászterületükre tévedt.

Szerintem kérdezz rá a lány multjára egy kicsit,

Pl: kivel járt ott vagy kit ejtett pofára a faluba.

Eggyet tanulj meg, a helyi szórakozó helyre egyedül be ne menny.

2009. jún. 26. 21:15
 3/7 anonim válasza:
Én a helyedben próbálnék beszélni a csajjal. Megmondanám neki, hogy ha a barátai szavától így szétesik, akkor nem is szeret igazán. Nincs veszíteni valód, mert a spanjai ígyis-úgyis elhitetik majd vele, hogy te mien köcsög vagy, meg minden. Mond azt a csajnak, h te büszkén felvállalod a barátaid előtt, akkor ő mér nem képes ugyanerre?
2009. jún. 26. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Mind a kettő megközelítésnek is lehet alapja, de én egy összetettebb harmadikat írnék:

Nekem is van barátnőm, és faluban él. Anno a kapcsolatunk első hónapjaiban a faluban már mindenki arról beszélt hogy ő csak azért ment továbbtanulni főiskolára, hogy fiúzhasson (velem) és nem a tanulás neki az első. Ez nem igaz.

Aztán meg visszahallotta a barátnőm, hogy arról csámcsognak a faluban, hogy miért teszi fel a magánéletét a netre (leszögezem, egy darab igazolvány kép volt iwiwen, amin együtt vagyunk, közös képen), ezután azonnal levette a képet.

Harmadszorra meg egy faluban nagy jelentősége van annak, hogy ki van kivel kapcsolatban. Egy faluban mindenki ismer mindenkit, kisebb zárt közösségről van szó. Lehet, hogy máris megijedt attól, hogy megbélyegzik, hogy mindenki a csajról fog dumálni, meg terjednek a nagy hírek, hogy van fiúja (te).

Fontos a korkülönbség is!

Na de összegezve a dolgokat: lefogadom, hogy nem veletek van a gond, hanem azzal, hogy mindez egy faluban történik, és ott véleményem szerint a csajok többsége visszahúzódó, vallásos, tapasztalatlan a szerelemben, ne várd el, a vallásuk miatt a nemi élet bűn, a piát és a cigit megvetik, mert konzervatív családban nevelkednek, falusi szokások szerint, ahol nem divat a hedonizmus.

2009. jún. 26. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:

22:05.............. igen a jányok it kápáni mennek nem a bálba legényekkel ismerkedni:D)D...... öcsém,te.

Életedbe nem voltál még faluba mi?

a cigit meg a piát megvetik...... haha te melyik évszázadba élsz?

A második vállaszoló voltam.

2009. jún. 26. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Kuss a neved.
2009. jún. 26. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom. Én is azt érzem, hogy a barátai bizonytalanították el. Ha igazán szereted őt, és szeretnél vele együtt lenni, akkor légy kitartó, de ne rámenős, és ne add föl, valahogy próbálj meg a közelében maradni, és megmutatni, hogy rád igenis lehet büszke. Ha viszont annyira nem fontos neked ez a lány, akkor szépen, miután elmondtad neki, hogy mi aggaszt, elbúcsúzol tőle. És itt még mindig két lehetőség van: vagy fog keresni, vagy beletörődik.

De azért én is azt gondolom, hogy ezt vele kéne megbeszélned előszöris...

2009. jún. 27. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!